Pekelder Boys opnieuw met lege handen

pekelder-boys1Na vier wedstrijden is de conclusie dat individuele fouten Pekelder Boys nekken in de moeizame eerste fase van de competitie. Ook tegen Meeden wisten de mannen van Hiske de Vries niet te winnen, waardoor men nog steeds aan de onderkant van de ranglijst bungelt, met de derby tegen het ongeslagen Alteveer in het vooruitzicht. Kortom, de Pekelders zijn niet te benijden. 

In het zadel geholpen
Ook tegenstander Meeden bungelde voor aanvang van de wedstrijd aan de onderkant van de ranglijst en dus was het voor beide ploegen een wedstrijd van groot belang. Pekelder Boys begon goed aan de wedstrijd en kreeg na vijf minuten spelen haar beste kans voor rust. Martin Schreuder werd goed bediend en kon alleen voor de doelman de bal tegen de touwen schieten. De doelman van de thuisploeg voorkwam dit echter bekwaam. Meeden werd in de eerste helft niet of nauwelijks gevaarlijk, maar kwam na zo’n veertig minuten spelen wel op 1-0. Een fout van Bas Plenter, die de bal zomaar in de voeten schoof van spits Van Dijk, ging hier aan vooraf. Daar waar Plenter het schot nog wilde kraken, zag hij het schot via zijn been echter buiten bereik van doelman Zuur in de andere hoek gaan.

Kansenregen
In de tweede helft moest Pekelder Boys op jacht naar de gelijkmaker, en deze hing ook echt wel in de lucht. Een kopbal van Willem Lammerts ging net over en schoten van Martin Schreuder, Patrick Koster en Koos Kuiper misten de juiste richting. Toch kwam het moegestreden Meeden op 2-0: aanvoerder Ronnie Meijer leverde dit maal de bal zo in bij spits Van Dijk die alleen voor Zuur de bal keurig breed legde op de meegelopen Niemeijer. Patrick Koster bracht na tachtig minuten spelen de spanning terug in de wedstrijd, maar verder dan de 2-1 kwamen de rood-witten niet. Hiermee was de derde nederlaag van dit seizoen een feit.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gasselternijveen O23 verslaat Musselkanaal O23 met ruime cijfers

Gasselternijveen O23 won de eerste wedstrijd in de strijd om de FC Kanaalstreek O23 ...

SJS boekt belangrijke zege op Westerlee

Waar afgelopen weekend de meeste voetbalwedstrijden werden afgelast, werd er aan de Julianastraat wel ...

Westerwolde wint Kanaalstreek- derby van ongeïnspireerd Sellingen

Sellingen – Westerwolde was één van de twee Kanaalstreek derby’s, naast HOC – Gieterveen. ...