In Memoriam: Jan Hulshof

SV Borger maakte onlangs bekend gemaakt dat Jan Hulshof op 30 september jl. is overleden: 

borger“In de afgelopen dagen werden wij opgeschrikt door het overlijden van Jan Hulshof. We wisten dat Jan ziek was, maar zijn overlijden afgelopen woensdag kwam toch voor velen van ons onverwacht. Jan heeft tal van functies verricht bij SV Borger. Vele jaren is hij leider geweest bij de lagere seniorenteams, de laatste jaren was dat het Zondag 2-team. En ook als lid van het parkbeheer heeft Jan zich vele jaren verdienstelijk gemaakt op ons sportpark. In september 2014 werd Jan benoemd tot Lid van Verdienste van SV Borger. We wensen zijn kinderen, familie en vrienden veel sterkte toe in de komende tijd. We gaan Jan missen!”

Borger
Spelers van Borger nemen, voorafgaand aan SJS – Borger, een minuut stilte in acht…

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

TransferTalk: Nieuw Buinen ziet ervaring vertrekken

Nieuw Buinen zal een nieuwe as in hun eerste elftal moeten formeren. Nadat keeper ...

Speelronde 2 FCK Amateurtoto

Voor de volgende 8 wedstrijden dient door de deelnemers een voorspelling gedaan te worden.