Musselkanaal weet nog niet wat winnen is

musselkanaalOp een zonovergoten sportpark ‘Veenoord’ mocht Musselkanaal tegen Twedo proberen de eerste winstpartij over de streep te trekken. Ditzelfde gold overigens voor de blauw-witte thuisploeg, want ook zij proefden het zoet van de overwinning nog niet. Twee laagvliegers in actie dus, iets wat terug te zien was in het voetbal dat beide partijen op de mat legden. En ook het resultaat viel uiteindelijk voor beide ploegen tegen, want opnieuw werd er niet gewonnen: 1-1.

Gehavende selectie
Het keurkorps van trainer Bolhuis is dus nog steeds zoekende naar de eerste overwinning van het seizoen. Wel moet er bij vermeld worden dat spelers als Jesper Klok, Jeroen Drenth, Ruben Manning nog steeds geblesseerd zijn en spits Harm Visser wegens ziekte ontbrak. Musselkanaal en Twedo hielden elkaar aardig in evenwicht. De eerste helft mocht Twedo zich de bovenliggende partij noemen en dit resulteerde in een doelpunt voor Twedo. De bal werd knullig voor de goal ingeleverd bij Roy Jagt en die wist wel raad met dit buitenkansje. Jagt lobde de bal over keeper Scholte-Aalbes: 1-0.

Ongelukkige Schmitz
De tweede helft zette Musselkanaal wat meer aan en dit resulteerde in een handvol kleine kansen. Het was Marco Heeres die met een paar goede acties gevaarlijk was. Bij hem kwam ook de voorzet vandaan, die Rick Berends richting het vijandelijke doel transporteerde. Door de knullige verwerking van de doelman van Twedo kon de inzet van Berends tot de gelijkmaker worden gepromoveerd. Vlak voor tijd kreeg Musselkanaal nog een dot van een kans op de 1-2, maar de ietwat ongelukkig spelende Robin Schmitz wist geen raad met de kans. Genoeg werk aan de winkel voor trainer Bolhuis, derhalve!