Onstwedder Boys remiseert tegen De Fivel

OnstweddeOp een zonovergoten sportpark ‘De Boskamp’ slaagden Onstwedder Boys en De Fivel er niet in de toeschouwers te boeien. In een wedstrijd waarin weinig kansen voor beide ploegen waren werd niet gescoord en zo moesten beide teams zich tevreden stellen met één punt: 0-0. Door deze remise handhaaft de ploeg van Fokke de Jonge zich in de top vijf van de vierde klasse C.

Voorbereider Orsel
In de eerste minuut moest De Fivel al wisselen. Niels Ronde verstapte zich en moest met een enkelblessure naar de kant. De eerste echte kans was voor de ploeg uit Zeerijp, toen Stefan Groenwold vanaf links de bal op het doel schoot, maar Rein Koudstaal bracht redding. Even later kopte Gerben Meems de bal over uit een voorzet van Peter Orsel. Ook Chris Strockmeijer werd door Orsel vanaf de rechterkant in stelling gebracht, maar zijn kopbal ging naast. De grootste kans in de eerste helft wasvoor Gerben Meems, nadat hij goed reageerde op een foute terugspeelbal van één van de verdedigers van De Fivel. Meems omspeelde keeper Kuizenga, maar zag zijn inzet naast gaan.

Inzetten Strockmeijer
In de tweede helft werd De Fivel wat gevaarlijker, zonder dat Onstwedder Boys echt in de problemen kwam. Een corner voor de Boys zorgde voor verwarring in het strafschopgebied van de ploeg uit Zeerijp, maar zowel Sven Jaegers als Chris Strockmeijer zagen hun inzet geblokt door spelers van De Fivel. Jacob Havinga kreeg namens de gasten nog een mogelijkheid, maar zijn inzet werd door Rein Koudstaal onschadelijk gemaakt. De Boys kwamen in de slotfase niet verder dan een kans voor Chris Strockmeijer, die uit een voorzet van Jan Huls net naast kopte. Onstwedder Boys kwam nog een keer goed weg, toen Havinga aan de andere kant leek te scoren. Scheidsrechter Kuipers constateerde echter buitenspel en floot de aanval af. Zo eindigde de wedstrijd even later zoals deze begonnen was: 0-0.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Sellingen tegen Twedo gestaakt na eerst helft

Sellingen en Twedo moesten er na een helft mee ophouden, nadat de scheidsrechter geblesseerd ...

Nieuw-Buinen komt te laat op stoom in Winschoten

Nieuw-Buinen is er niet in geslaagd om het hoog geklasseerde WVV punten af te ...

Ter Apel ’96 op kunstgras goed uit de verf

In het Paasweekend won Ter Apel ’96 met 9-1 van Valther Boys. Nadien verspeelden ...