Buinen heeft de eerste overwinning te pakken

BuinenBuinen heeft in de vijfde wedstrijd van het seizoen eindelijk van het zoet van de overwinning mogen proeven. Het puntenaantal van de geel-zwarten bedraagt hiermee vier, waarmee het drie ploegen onder zich weet. Eén van deze ploegen is de tegenstander van het afgelopen weekend: Zandpol. Aan de hand van de gebroeders Vedder wist Buinen van het nog puntloze Zandpol te winnen.

Veilige haven
De score werd na een kwartier spelen geopend oor Ruurd Spreen, waarna Marcel Vedder kort voor rust de stand op 2-0 bracht. Na de thee wist Buinen zich na twintig minuten in een tijdsbestek van vijf minuten in veilige haven te spelen: zowel Marcel als Michiel Vedder wist het doel te vinden. In het laatste kwartier werd de thuisploeg wat slordig, waardoor Zandpol twee keer kon scoren, maar dichterbij dan de 4-2 kwamen de bezoekers niet. Andries Middelbos maakte onderstaande foto’s.