Overzicht: nederlagen NWVV, EEC en JVV

NWVVNWVV liep voor de tweede week op rij tegen een nederlaag aan. Waar de Nieuw-Weerdingers tegen Waskemeer de schade nog wisten te beperken, was SVBO duidelijk een maat te groot: het werd 6-0 voor de ploeg uit Barger-Oosterveld. SVBO begon fel aan de wedstrijd en maakte hun kansen gelijk af, vooral in de eerste helft. De twee goals voor rust kwamen vooral door grote ruimtes tussen de aanval en verdediging van NWVV en balverlies op middenveld. In de tweede helft was het alleen maar SVBO dat voetbalde. Uit een steekbal werd met een lob de 3-0 gemaakt. Daarna liet NWVV de kopjes hangen en werd de score uitgebouwd tot 6-0.

JVV-GNVIn de vijfde klasse van het zondagvoetbal was het opnieuw afzien voor JVV. De ploeg uit Jipsingboertange incasseerde tegen Drieborg een zevenklapper en kwam zelf niet tot scoren: 7-0. JVV, dat dit seizoen met een smalle selectie moet werken, moest een beroep doen  op een aantal spelers van het tweede elftal. Het gemis van de andere spelers woog zwaar en dat kwam in de score tot uitdrukking: al binnen een kwartier was het 3-0 voor de thuisploeg. Na rust liep de score op, zonder dat JVV zelf kon scoren. 

EECIn de vijfde klasse F is de rol van EEC dit seizoen iets beperkter dan vorig seizoen. Vorig seizoen speelde de ploeg uit Ees lang mee om de bovenste plaatsen. Dit seizoen heeft men na vijf wedstrijden zeven punten. Na de toch wel verrassende overwinning op GKC van vorige week konden de mannen van Chiel Boeser deze prestatie geen vervolg geven. Weiteveense Boys bleek in eigen huis met 3-0 te sterk. Volgende week wacht DOS ’63 voor EEC: een zes-puntenduel, want DOS heeft ook zeven punten.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Yordi Saman schiet Stadskanaal naar volgende bekerronde

Stadskanaal heeft haar reeks van vier wedstrijden zonder nederlaag voort kunnen zetten in de ...

Terug in de tijd: Pekelder Boys in knotsgek duel langs Westerwolde

Pekelder Boys draaide in een knotsgek duel een achterstand van 0-3 om tegen Westerwolde.

Stadskanaal toont karakter en wint ruim

Rick Slor heeft zich bewezen als volleerde puzzelaar. Niet minder dan vier spelers ontbraken ...