Concurrentie helpt Alteveer steviger in het zadel

AlteveerOp zondag 27 september jl. werd de wedstrijd tussen SVZ en Bellingwolde vlak voor het eind van de officiële speeltijd door de scheidsrechter van dienst gestaakt. Op dat moment stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, in het voordeel van SVZ. Door de tuchtcommissie van de KNVB is een uitspraak gedaan over de situatie. Kort gezegd: beide ploegen krijgen drie winstpunten in mindering. Voor Alteveer, dat uitkomt in dezelfde klasse als genoemde teams, heeft de uitspraak van de tuchtcommissie een positieve uitwerking.

Fantastische uitgangspositie
SVZ staat na deze uitspraak op negen punten uit vijf duels en bezet hiermee de vierde plaats in de stand van de vierde klasse C. Op de tweede en derde plaats staan Nieuw Roden en Eenrum, met tien punten uit vijf duels. Hiermee is de voorsprong van Alteveer op hun naaste belagers momenteel vijf punten. Volgens trainer René Nijgh een fantastische uitgangspositie voor het binnenhalen van de periodetitel: “We spelen nog drie wedstrijden in de eerste periode. Een voorsprong van vijf punten mogen wij daarin nooit en te nimmer weggeven.”

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SETA zoekt tegenstander voor oefenwedstrijd zaterdag 12 februari

SETA is voor aanstaande zaterdag, 12 februari, op zoek naar een tegenstander voor een ...

Knoalster naar FC Dordrecht

Verdediger Glenn Bijl van Jong FC Groningen wordt de rest van het seizoen verhuurd ...

Tussenstand FC Kanaalstreek Amateurtoto na speelronde 13

Tussenstand van de FC Kanaalstreek Amateurtoto na speelronde 13.