Buinen niet opgewassen tegen HOC

hoc-buinenIn de Kanaalstreek-derby tussen HOC en Buinen ging het gedurende een half uur redelijk gelijk. Vanaf dat moment was het voor de spelers van het jubilerende Buinen op. De mannen hadden de avond voorafgaand aan de ontmoeting met de titelkandidaat het 70-jarig bestaan van hun club groots gevierd. De lederhosen werden verruild voor een voetbaltenue en dat viel af en toe niet mee.

In het eerste deel van de wedstrijd bleek Arjen Sijbring een sta in de weg voor de thuisploeg, maar toen de ban gebroken was, liep de ploeg van Jans Spiegelaar in een tijdsbestek van tien minuten uit naar 3-0. Na de thee had HOC de dubbele cijfers kunnen halen, maar de echte scherpte ontbrak, waardoor de teller bij 7-1 stokte. Voor HOC waren Mark van Bergen (2), Luca Klaar (2), Gerben Beek, Tim Zandvoort en Gertjan Spijker trefzeker. Marcel Vedder redde de eer voor de bezoekers.

Buinen kon HOC een half uur bijbenen... (foto's: Andries Middelbos)
Buinen kon HOC een half uur bijbenen… (foto’s: Andries Middelbos)