FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2015-2016 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het einde van het seizoen zal de speler met de meeste punten door FC Kanaalstreek in het zonnetje worden gezet: hij mag zich vanaf dat moment een seizoen lang het ‘Kanon van de Kanaalstreek’ noemen! Een eer die dit seizoen is voorbehouden aan Tristan Rotman van SC Stadskanaal.

Speelronde 6
Gieten zal zich in de handen wrijven. Want met Geir Lutjes beschikten de rood-witten al over een erkende doelpuntenmaker, maar het aantrekken van Jeroen Buurke is een schot in de roos. Het aanvalsduo staat na zes wedstrijden op negentien (!) treffers. Beide heren scoorden tegen Twedo, waarbij Lutjes deze week de meeste aandacht opeiste met vier treffers. Lars Hemmes krijgt ook een eervolle vermelding, want de aanvaller van Mussel maakte alweer zijn derde hattrick van het seizoen. Melvin Ottens (Borger) sprong dankzij zijn drie treffers tegen Hoogeveen van plaats 82 naar een gedeelde twaalfde plaats in het klassement.

Klik op onderstaande afbeelding om de tussenstand te bekijken…

kanon

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

We hebben een winnaar!

Eerder deze week schreef FC Kanaalstreek een quiz uit, naar aanleiding van het staken ...

Raymond Duitscher Toernooi

Dit weekend staat alweer voor de tweede keer het Raymond Duitscher Toernooi op het ...

Trainerscarrousel

Overzicht van de trainers die blijven of vertrekken bij de clubs in de Kanaalstreek.