Tom Meijers: “Open brief aan de gulle gever”

Als wij naar buiten kijken dan lijkt het mee te vallen. De wolken drijven langzaam voorbij, tussendoor zijn er nog een aantal vlekjes lichtblauwe lucht te bespeuren, maar dat is enkel schijn. Want vanuit het oogpunt van het Jeugdteam Kanaalstreek, ons oogpunt dus, zitten we in zwaar weer. Ieder jaar moeten we de eindjes aan elkaar knopen om het budget voor deze fantastische ervaring voor talenten uit de Kanaalstreek weer rond te krijgen. Tot nu toe is dat, al dan niet met wat hulp van de begeleiding zelf, gelukt.

JTK16Enfin, feit blijft dat we voor aankomend jaar een flinke klus hebben te klaren. Hierbij doen wij dus een oproep. Aan iedereen, maar voornamelijk ondernemers. Als nieuw bestuur hebben we een plan opgesteld. De redactie van deze website speelt daar ook een rol in.

Want redactie en bestuur gaan namelijk meerdere keren een digitale nieuwsbrief opstellen en uitgeven. En deze wordt écht heel breed verspreid. Dus uw bedrijfslogo wordt veel gezien! Met het afnemen van advertentie wordt u een échte vriend van het Jeugdteam Kanaalstreek! Wat het kost om uw logo in de nieuwsbrief of op FC Kanaalstreek terug te zien? Bekijk de flyer die we gemaakt hebben!

Overigens maakt iedere vorm van sponsoring u een vriend. Want er zijn nog meer zaken die aandacht vragen. Een klein overzichtje: het Jeugdteam loopt inmiddels zeven jaar in dezelfde presentatiekleding. Veel te grote polo’s en trainingspakken, verschillende broeken en tassen waarvan de kwaliteit te wensen overlaat. Zaken die nodig aan vervanging toe zijn.

Daarnaast zijn er niet eens inloopshirts! Als iemand zich geroepen voelt om één van deze onderdelen te willen vervangen, dan gaat een afvaardiging van het bestuur graag met deze partij om tafel om uit te leggen wat voor voordelen het heeft om het Jeugdteam Kanaalstreek te sponsoren! Benieuwd naar alle mogelijkheden? Dan kunt u altijd contact opnemen met het bestuur door een mailtje te sturen naar: bestuurjeugdteamkanaalstreek@outlook.com.

Wij rekenen op u!

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur van Jeugdteam Kanaalstreek,

Tom Meijers

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Ronald Bulthuis: Blik op de Eredivisie

Dromen van een jongensboek Een jongensboek, het is waar iedere jeugdvoetballer van droomt. Later ...

Gijs Klompmaker: “Het grote gevaar van een oefenwedstrijd”

Er zijn zeker vijftig teams in onze Kanaalstreek, die vergelijkbaar zijn met Borger zondag 2: ...

Peter Kroezenga: “De wissel”

Net op het moment dat je denkt alles meegemaakt te hebben, niet dus. Na ...