Westerwolde leukste sportvereniging van gemeente Vlagtwedde

westerwoldeDe afgelopen maanden heeft in Nederland de strijd om de titel “De Leukste Sportvereniging” plaats gevonden. Ook de v.v. Westerwolde was hiervoor genomineerd. Gedurende een aantal maanden kon er gestemd worden en na het sluiten van de stemtermijn, op zondag 11 oktober, bleek dat v.v. Westerwolde uit Vlagtwedde is verkozen tot de leukste sportvereniging van de gemeente Vlagtwedde. Hiervoor zal de vereniging een award krijgen.

Provinciaal kanshebber
Daarnaast behoort de vereniging ook tot de top drie van de provincie Groningen. Maandag 7 december a.s. vindt de prijsuitreiking van deze verkiezing plaats in Apeldoorn en dan zal blijken of Westerwolde ook de leukste sportvereniging van de provincie Groningen zal worden. In een ‘strijd’ met v.v. FVV (Foxhol) en roeivereniging Gyas uit Groningen zal dan worden uitgemaakt welke vereniging deze titel binnen de provincie Groningen ten deel zal vallen. Daarnaast zal er ook bekend worden gemaakt welke club de leukste sportvereniging van Nederland is.

unnamed
Eén van de redenen voor de winst: het gemoderniseerde sportpark ‘De Barlage’…

Beloning voor hard werken
Uiteraard is het bestuur van v.v. Westerwolde erg ingenomen met de verkiezing tot leukste sportclub van de gemeente Vlagtwedde. Deze titel is een bekroning van een aantal jaren hard werken aan de structuur en de sportieve groei van de club, het opzetten van een samenwerkingsverband met betrekking tot de jeugd met buurvereniging Veelerveen en de modernisering van het nu prachtige sportcomplex ‘De Barlage’ in Vlagtwedde. Een gerenoveerde kantine, een geweldig kunstgrasveld, een goede parkeerplaats en nieuwe kleedkamers geven een fantastische uitstraling aan het sportpark. De hoop is dat de vereniging de komende jaren mag uitgroeien tot een vereniging die steeds meer de bindende factor binnen Vlagtwedde en de omringende dorpen kan zijn.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Valthermond en Hartman verlengen

Valthermond en trainer Bart Hartman zetten hun samenwerking na de zomerstop door. Hartman werd ...

HOC en Bas Nibbelke verlengen samenwerking

HOC en Bas Nibbelke zijn ook in het seizoen 2020/2021 aan elkaar verbonden.