Buinen doet zichzelf tekort tegen Roswinkel

buinenBuinen heeft zich na de oorwassing van vorige week tegen HOC (7-1, verlies red.) redelijk hersteld in de thuiswedstrijd tegen Roswinkel. Tot een kwartier voor tijd kon de ploeg van André Wever goed meekomen met de gasten, maar hierna ging het mis en liep Roswinkel uit naar 1-3.

Rake kopbal
Buinen kwam deze middag na een kwartier op een 1-0 achterstand, maar knokte zich daarna terug in de wedstrijd. Dit leverde enkele kansen op en uit één van deze kansen bracht Ruurd Spreen de geel-zwarten op gelijke hoogte met een rake kopbal. Hierna volgende nog drie goede mogelijkheden voor de thuisploeg. Deze werden echter allemaal gemist, waardoor beide ploegen met een gelijke stand de rust in gingen.

Profiteren
In de tweede helft was het Roswinkel dat probeerde te voetballen en Buinen zette daar veel werklust tegenover. Dit leverde een spannende wedstrijd op, met kansen voor beide ploegen. Zo raakte Roswinkel de paal en Marcel Vedder miste twee keer, oog-in-oog met de keeper. Een kwartier voor tijd kwamen de gasten dan toch op 1-2 en omdat Buinen vervolgens op zoek ging naar de gelijkmaker wist Roswinkel goed te profiteren van de ruimte en zo de eindstand op 1-3 te bepalen.