Opnieuw slechts remise voor SC Stadskanaal

stadskanaal_JPGStadskanaal speelde afgelopen zondag thuis op sportpark ‘Het Pagedal’ tegen CEC, een ploeg die net onder de middenmoot staat. Na enkele gelijke spelen en het verlies vorige week in en tegen Sleen moest er weer eens gewonnen worden. Ondanks dat de beste kansen voor de blauwhemden waren, wist Stadskanaal niet verder te komen dan een 1-1 gelijkspel.

Dreigende Saman
Stadskanaal startte met Bidjoy Ramcharan als rechtsbuiten voor de geschorste Sten Vos, Bryan Anandakumar voor de geblesseerde Erik Kok en Tristan Rotman keerde na blessureleed ook terug in het elftal en hiervoor werd Ron Lohuis geslachtofferd. Dit laatste leek zelfs vrij snel zijn vruchten af te werpen, maar een kopbal van Rotman ging echter naast. De meeste dreiging was van eerstejaars-senior Yordi Saman die zijn directe tegenstander vrij makkelijk steeds voorbij kwam. Saman had ook de kans om de score te openen nadat hij twee verdedigers het bos in had gestuurd. Hij vond echter de keeper op zijn pad.

Onnodige duw
Stadskanaal was wat onnauwkeurig op bepaalde momenten en leed op het middenveld iets teveel balverlies. Ook Ramcharan kwam niet uit de verf als rechtsbuiten. Uiteindelijk leek een vrije bal van Denny Feiken de ban te breken, maar deze spatte uiteen op de lat.  De brilstand leek dan ook de ruststand te worden, maar na een onnodige duw van keeper Royce Geerlings kon de scheidsrechter niks anders dan de bal op de stip te leggen. Tom Rengers van CEC benutte dit buitenkansje ondanks dat Royce Geerling er nog dichtbij zat. Hierdoor ging Stadskanaal dus met een 0-1 achterstand de kleedkamer in.

Royce Geerlings wordt vanaf 'de stip' verslagen... (foto's: Stoffer Bakker)Royce Geerlings wordt vanaf ‘de stip’ verslagen… (foto’s: Stoffer Bakker)

Weinig kansen
Na de thee mocht Denny Feiken opnieuw aanleggen voor een vrije bal. Deze werd van richting veranderd en ging nu wel het doel in. De blauwhemden hadden nu nog veertig minuten om de winst over de streep te trekken en Jordy Geerlings leek dat te doen met een afstandsschot. Deze raakte echter de paal. Stadskanaal had het meeste balbezit en CEC kwam weinig in het stuk voor. Toch waren er weinig echte kansen meer. Door trainer  Slor werd de gevaarlijkste speler aan Stadskanaal zijde, Saman, eruit gehaald samen met Ramcharan en mochten Lohuis en A-junior Issa Chuma het nog even proberen. Chuma deed gelijk van zich spreken en kwam op de rechterkant een aantal keer zijn man voorbij. Zijn voorzetten belandden echter steeds in de handen van de doelman van CEC.

Zes punten achter
Als laatste wissel bracht Slor A-junior Melvin Rogaar nog in voor Pascal Kok. Rogaar leek nog een leuke aanval op te zetten door een lange pass op de volledig vrijstaande Mario Georgescu te geven, maar deze bal was niet nauwkeurig genoeg. Na negentig minuten vond de prima leidende scheidsrechter het voldoende en  eindigde de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel. Dit betekent opnieuw puntverlies voor de titelkandidaat en de achterstand op koploper Raptim bedraagt nu  zes punten.

- Banner SC Stadskanaal

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Titan verspeelt dure punten tegen Veelerveen

Titan liet kostbare punten liggen tegen Veelerveen en verloor bovendien ook nog eens topscorer ...

Terug in de tijd: Westerwolde handhaaft zich in vierde klasse

Westerwolde heeft zich weten te handhaven in de vierde klasse na een ruime overwinning ...