Beloften Titan eenvoudig langs DVC ’59

TitanDe van Titan overgekomen trainer Jan Vos, die nu trainer is bij DVC ’59, nodigde trainers Stef Moorman en Henk Grijsen uit voor een oefenduel tegen Jong DVC. Deze wedstrijd werd afgelopen dinsdag redelijk eenvoudig gewonnen door de jonge Titanen. Marco Wolters en Dennis Faber waren beiden twee keer trefzeker in de wedstrijd die met 1-4 werd gewonnen.

Fenomenale doelpunten
Vanaf minuut één lag het tempo behoorlijk hoog, waarin vooral de gasten aan het voetballen waren en de thuisploeg aan het verdedigen. Dit resulteerde in de dertigste minuut in de 0-1. Na een crosspass van een verdediger van Titan was Marco Wolters naar de achterlijn gesprint. De keeper kwam uit, maar verkeek zich op deze bal. De bal lag ongeveer op twintig meter van de goal op de achterlijn, maar vanuit deze moeilijke positie slaagde de snelle aanvaller er in om de bal beheerst met zijn chocoladebeen er in te schieten. Vijf minuten later had een DVC-spits hier antwoord op. Een afstandsschot van twintig meter ging langs doelman Poede in de korte hoek: 1-1. Lang stond deze gelijke stand niet op de borden: Dennis Faber schoot in de veertigste minuut een bal strak in de bovenhoek. Met deze 1-2 stand werd er gerust op sportpark ‘Bloemendaal’.

Kwartet goals
Na een kwartier pauze werd er gefloten voor het begin van de tweede helft. Het werd een soort van kopie van de eerste helft. Het was wederom Wolters die kon scoren. Na twee man uitgespeeld te hebben in het strafschopgebied, kon hij de bal over de keeper heen wippen: 1-3. Even later maakte Dennis Faber weer een goal, wéér van buiten de 16 meter, en wéér in de verre hoek. Harm Jan Moesker had nog kans op de 1-5, maar hij kopte de bal te hard naar de grond, waardoor de bal na een stuit over het doel verdween. Ook DVC kopte nog een bal over het doel en er werd een omhaal gemaakt door een DVC-spits, maar deze acties misten precisie. De eindstand derhalve 1-4.

Goede invalbeurt
Ook na het inbrengen van de drie jongelingen Dylon Meijering, Arjan Luiten en Kevin helder in de zestigste minuut bleef Titan goed spelen. Meijering maakte een aantal keren goed gebruik van zijn snelheid, Luiten verdeelde het spel op het middenveld en Helder was een zekerheid in de verdediging. De volgende wedstrijd voor het beloftenteam van Titan wordt op 3 november gespeeld. Dan gaan de jongens/mannen op bezoek bij DZOH.