Stadskanaal volkomen kansloos tegen reserves Be Quick

stadskanaal_JPGSC Stadskanaal moest voor de beker aantreden tegen het tweede elftal van Be Quick 1887. Een tegenstander waartegen het verloren gegane vertrouwen, de ploeg van Rick Slor wist immers al vier duels niet te winnen, moest worden herpakt. Niets was echter minder waar. De kampioen van de reserve hoofdklasse was liet de Knoalsters volstrekt kansloos:0-4.

Geen enkele kans
Zo kwam er voor Stadskanaal dus op hardhandige wijze een einde aan het bekeravontuur. Op zich zal niemand daar op sportpark ‘Pagedal’ wakker van liggen, de wijze waarop dat gebeurde, zal wel zorgen baren. Over negentig minuten was de thuisclub niet in staat om ook maar een enkele kans te creëren. Bij een 1-0 achterstand viel er alleen een schotje van Rodney Romney te noteren, maar daarmee was de koek ook meteen op.

00
SC Stadskanaal kon geen vuist maken tegen Be Quick 2… (foto’s: Stoffer Bakker)

Prima ploeg
Onder prima weersomstandigheden zette Be Quick direct met vlot combinatievoetbal de toon. De Stadjers beschikken over een prima ploeg, waarin zo’n beetje iedere speler een aanwinst voor elk team uit de Kanaalstreek zou zijn. Stadskanaal moest zich noodgedwongen beperken tot tegenhouden. Dit lukte echter maar vier minuten. Wouter Vroome strandde nog op doelman Harold Koster, maar Kornelis Noordmans rondde beheerst de rebound af. Dat de score pas één minuut voor de pauze verdubbeld werd was een wonder. Gino Fokkens was de maker.

Afwezigen
Na de thee zagen de aanwezigen eenzelfde spelbeeld en ook hetzelfde scoreverloop, zodat er uiteindelijk een 4-0 nederlaag voor de Knoalsters te noteren viel. En daar viel helemaal niets op af te dingen vond ook de trainer van SC Stadskanaal, Rick Slor: “Wij kwamen vandaag op echt alle posities tekort. Momenteel missen wij nogal wat spelers en daardoor kennen wij ook in de competitie een mindere fase.”

- Banner SC Stadskanaal

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Ter Apel ’96 vol overtuiging langs SVV ’04

Voor Ter Apel ’96 stond er wederom een belangrijke wedstrijd op het programma. Om aansluiting ...

Winst voor JVV, Sellingen speelt gelijk

JVV boekte een knappe zege tegen Wedde, Sellingen speelde gelijk waardoor de poule nog ...

Pekelder Boys kan geen vuist maken tegen Harkstede

Pekelder Boys heeft in eigen huis verloren van Harkstede. Deze nederlaag kreeg al na ...