Jeugdteam Kanaalstreek: Eén voor twaalf

JTKDe maand november wordt een spannende maand voor het Jeugdteam Kanaalstreek. Het bestuur dat de randzaken van het team organiseert, heeft zichzelf als doel gesteld om eind november het budget voor de toernooideelname in 2016 rond te hebben. Voorzitter Piet Wolters hierover: “Onze technische staf heeft tijd nodig om spelers te selecteren en wil ook nog graag wedstrijden en trainingen afwerken. Veel langer wachten met het benaderen van spelers en hun clubs gaat dus niet.”

Eigen bijdrage
Wolters, die woensdagavond met het bestuur om de tafel zat, vult hierop aan: “Logischerwijs willen we niet nu spelers uitnodigen, met het risico dat we ze blij hebben gemaakt met een dode vogel.” Want het budget voor de komende editie, in de zomer van 2016, is verre van rond. Penningmeester Niels Poort hierover: “Er is vanuit achterliggende jaren wel een aantal geldschieters bereid om ook nu een bijdrage te leveren, maar dat is niet voldoende. Naast de eigen bijdrage van die alle spelers betalen (€ 400,- red.) moet er alsnog extra geld op tafel komen.” De laatste hoop van het bestuur is daarmee gevestigd op het bedrijfsleven in de Kanaalstreek.

Laatste kans
Volgens Poort heeft het bestuur van het Jeugdteam een mooi aanbod klaarliggen voor ondernemers: “We gaan een digitale nieuwsbrief maken, die tussen nu en komende zomer vijf keer verschijnt. Voor een advertentie in deze nieuwsbrief brengen wij € 250,- in rekening. De nieuwsbrief wordt via alle voetbalclubs in de regio én een aantal regionale media verspreid, dus de attentiewaarde zal erg hoog zijn!” Op de vraag wat het vervolg is, wanneer er voor de eerste editie van de nieuwsbrief (verschijning medio december) geen advertenties zijn verkocht, zijn de bestuurders van het Jeugdteam duidelijk: “Dan moeten we een streep door het Jeugdteam Kanaalstreek zetten. We gaan dus op heel korte termijn ondernemers benaderen. Het opheffen van het Jeugdteam zou eeuwig zonde zijn!”

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Eerste Ger Kleefman Jeugdtoernooi bij SJS een daverend succes

SJS kijkt terug op een geweldig geslaagd toernooi voor kabouters, E en F pupillen ...

Onstwedder Boys quizt

Zaterdag 31 maart organiseerde Onstwedder Boys voor het eerst in de clubhistorie een voetbalquiz. ...

Valthermond kijkt terug op geslaagd AB-toernooi

In het weekend van  10 en 11 juni was sportpark ‘De Meent’ voor de elfde keer het ...