Jeugdteam Kanaalstreek: Eén voor twaalf

JTKDe maand november wordt een spannende maand voor het Jeugdteam Kanaalstreek. Het bestuur dat de randzaken van het team organiseert, heeft zichzelf als doel gesteld om eind november het budget voor de toernooideelname in 2016 rond te hebben. Voorzitter Piet Wolters hierover: “Onze technische staf heeft tijd nodig om spelers te selecteren en wil ook nog graag wedstrijden en trainingen afwerken. Veel langer wachten met het benaderen van spelers en hun clubs gaat dus niet.”

Eigen bijdrage
Wolters, die woensdagavond met het bestuur om de tafel zat, vult hierop aan: “Logischerwijs willen we niet nu spelers uitnodigen, met het risico dat we ze blij hebben gemaakt met een dode vogel.” Want het budget voor de komende editie, in de zomer van 2016, is verre van rond. Penningmeester Niels Poort hierover: “Er is vanuit achterliggende jaren wel een aantal geldschieters bereid om ook nu een bijdrage te leveren, maar dat is niet voldoende. Naast de eigen bijdrage van die alle spelers betalen (€ 400,- red.) moet er alsnog extra geld op tafel komen.” De laatste hoop van het bestuur is daarmee gevestigd op het bedrijfsleven in de Kanaalstreek.

Laatste kans
Volgens Poort heeft het bestuur van het Jeugdteam een mooi aanbod klaarliggen voor ondernemers: “We gaan een digitale nieuwsbrief maken, die tussen nu en komende zomer vijf keer verschijnt. Voor een advertentie in deze nieuwsbrief brengen wij € 250,- in rekening. De nieuwsbrief wordt via alle voetbalclubs in de regio én een aantal regionale media verspreid, dus de attentiewaarde zal erg hoog zijn!” Op de vraag wat het vervolg is, wanneer er voor de eerste editie van de nieuwsbrief (verschijning medio december) geen advertenties zijn verkocht, zijn de bestuurders van het Jeugdteam duidelijk: “Dan moeten we een streep door het Jeugdteam Kanaalstreek zetten. We gaan dus op heel korte termijn ondernemers benaderen. Het opheffen van het Jeugdteam zou eeuwig zonde zijn!”

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Alteveer stelt tussenpaus aan

Ruim een week na het voortijdige vertrek van trainer Rik Udema bij vierdeklasser Alteveer ...

SV Mussel en Tseard van der Meer verlengen contract

Het bestuur van SV Mussel is een contractverlenging van één jaar overeengekomen met hoofdtrainer ...

Gieterveen en Boelo Dekker verlengen samenwerking

Gieterveen en Boelo Dekker zetten de samenwerking voort in het seizoen 2021-2022.