Stadskanaal neemt punt mee uit Zwartemeer

stadskanaal_JPGNa drie overwinningen in de eerste drie wedstrijden, heeft Stadskanaal in de laatste vijf wedstrijden niet weten te winnen. Vier van deze duels eindigden in een gelijkspel, zo ook afgelopen zondag tegen Zwartemeer: 2-2. Op zich geen onaardig resultaat tegen een degradant uit de tweede klasse, maar voor de ploeg met titel aspiraties zal het een tegenvaller zijn geweest.

Identiek
Zwartemeer speelde sterk op eigen veld en bij vlagen werd er goed gecombineerd. Echter hadden de geel-zwarten moeite om tot scoren te komen, hetgeen Stadskanaal een stuk beter af ging. ‘Kanon’ Tristan Rotman was twee keer trefzeker voor de rust. Na een half uur was hij attent door een voorzet binnen te tikken en vijf minuten later was hij op identieke wijze wederom trefzeker. De thuisploeg kwam er de rest van de eerste helft niet meer aan te pas en zo bleef de ruststand 0-2.

Gelijkspel
Na de rust was dit een heel ander verhaal en speelde Zwartemeer sterk. Stadskanaal kwam maar moeizaam onder de druk vandaan en kwam goed weg toen Leon Rijfkogel de lat raakte. Tien minuten na rust was het wel raak via Bas de Vries en een kleine tien minuten daarna was Rijfkogel wel trefzeker en stond het alweer gelijk: 2-2. Verder dan dit gelijkspel kwam het niet en zodoende hebben beide ploegen tot op heden 13 punten verzameld.

zwartemeer-skn
Tristan Rotman (9) was vanmiddag twee keer trefzeker (Foto: Stoffer Bakker)

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

TEVV voert de druk op Germanicus op

TEVV, de nummer twee op de ranglijst, had heel veel moeite om de punten ...

FC Ter Apel ’96 overklast HODO

FC Ter Apel '96 was duidelijk een maatje te groot voor HODO.

Puike eerste helft brengt Valthermond overwinning tegen Annen

Valthermond speelde met name in de eerste helft uitstekend, maar vergat zichzelf te belonen. ...