Gasselternijveen pakt punt in Bareveld

GasselternijveenGasselternijveen wist de drie punten niet mee naar huis te nemen uit en tegen het hoger geklasseerde Bareveld. De Nieveensters kwamen niet verder dan een 1-1 gelijk spel. Trainer Roeland Deuring moest noodgedwongen zijn elftal aanpassen, aangezien aanvoerder Pieter Hospers en keeper Rolf Bies wegens een blessure niet konden spelen, maar ook omdat Ken Wardenburg en Thomas Verschoor niet beschikbaar waren. Een positieve opsteker was wel dat Frank Pals weer kon starten in de basis. Hij nam dan ook centraal achterin de plek van Pieter Hospers over. Emiel Jansen nam uitstekend de honneurs waar voor Rolf Bies en liet zien dat hij nog steeds een prima doelman is.

Knappe reddingen
In het begin van de wedstrijd had Bareveld de beste kansen. Met de verrassend snelle middenvelder (nummer 9) en buitenspelers wist Bareveld het de Nieveensters lastig te maken en meerdere malen te verrassen. Keeper Jansen bood een aantal keren knap redding en Nieveen wist wat meer grip op de wedstrijd te krijgen. Toch was het Bareveld dat wel de score opende met een snel genomen vrije trap. Op het middenveld werd de rechtsbuiten van Bareveld diep gestuurd en hij kon alleen af op keeper Jansen. Volgens assistent scheidsrechter Maurice Heikens werd er gescoord vanuit een buitenspelval, maar de scheidsrechter dacht het anders gezien te hebben en keurde het doelpunt goed: 1-0. Vlak voor rust had Andi Polloshka de gelijkmaker op de schoen, maar hij wist deze grote kans niet te verzilveren.

Fraaie vrije trap
In de tweede helft herpakten de jongens van trainer Deuring zich en waren het de Nieveensters met de beste kansen en het betere veldspel. Tekenend voor de gasten was dat ze alleen maar wisten te scoren vanuit een vrije trap. Artor Polloshka wist de bal fraai over de doelman van Bareveld te schieten vanaf ongeveer 20 meter en bracht de ploegen daarmee in balans. Daarna was Gasselternijveen nog wel gevaarlijk, maar wist het niet meer tot scoren te komen. Eindstand 1-1.

AJN MMS

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SJS boekt cruciale ‘gestolen’ overwinning

SJS boekte een hele belangrijke overwinning op HS '88 en doet nog volop mee ...

Westerwolde – Sellingen eindigt na spannend duel in gelijkspel

In een spannende derby hielden Westerwolde en Sellingen elkaar in evenwicht. Het werd 1-1 ...

SJS vanaf strafschopstip langs Westerlee

Bijna de gehele tweede seizoenshelft heeft SJS, ondanks de goede resultaten van de afgelopen ...