Nu verkrijgbaar: het P.I.K. t-shirt!

BuinerveenHet kan u haast niet ontgaan zijn: de P.I.K. peptalk van trainer Ludie Hulshof, voorafgaand aan Kanaalstreek-derby tussen Buinen en Buinerveen. De video van RTV-Drenthe werd al duizenden keren bekeken en geliked op Facebook en ook websites als fcupdate.nl en dumpert.nl plaatsten zijn ‘donderspeech’ online. 

Trainer Ludie Hulshof (rechts) lijkt het P.I.K. t-shirt wel te kunnen waarderen (Foto: Facebook v.v. Buinerveen)
Trainer Ludie Hulshof (rechts) lijkt het P.I.K. t-shirt wel te kunnen waarderen (Foto: Facebook v.v. Buinerveen)

Grote hit
Dennis Middeljans, medewerker van Middeljans Sport & Reclame en tevens speler van het eerste elftal, zag wel brood in alle publiciteit en ontwierp hiervoor speciaal het enige echte ‘P.I.K. t-shirt’. Hij vertelt hierover aan RTV Drenthe:  “Je merkt het in het dorp, maar ook in de rest van Drenthe. Iedereen heeft het over de speech van Ludie, die op internet een grote hit is. Op de zaak besloten we om een speciaal shirt te bedrukken, die vanaf vandaag te bestellen is. We hopen op een ware run natuurlijk. Wat we met het geld gaan doen? Dat gaat naar de club, voor ballen of trainingspakken bijvoorbeeld.” 

Eerste exemplaar
Het eerste exemplaar van het unieke shirt werd gisteren tijdens de trainingsavond uitgereikt aan de hoofdpersoon zelf: trainer Ludie Hulshof. En zoals op de foto hierboven te zien is lijkt hij de actie wel te kunnen waarderen. Vanaf nu zal men zich echter ook weer gaan richten op de sportieve prestaties en wordt het tijd om van de hatelijke nul af te komen.

Nieuwe materialen
Het P.I.K. t-shirt is vanaf heden te bestellen via de Facebook-pagina van v.v. Buinerveen of via dennis@middeljanssportenreclame.nl. U kunt kiezen uit twee varianten, namelijk enkel- of dubbelzijdig bedrukt (zie onder) en de kosten zijn 10 of 15 euro. De opbrengst van deze actie komt geheel ten goede aan nieuwe materialen voor de vereniging.

Het P.I.K. t-shirt is te verkrijgen in twee varianten...
Het P.I.K. t-shirt is te verkrijgen in twee varianten… (Foto: Facebook v.v. Buinerveen)

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Uitslagen zondag 15 januari

Wanneer de omstandigheden de heren voetballers gunstig gezind zijn, zal in het weekend van ...

Borger wint Algarve Cup: Fotoverslag

Een fotoverslag van de Algarve Cup, Borger kroonde zich voor de tweede keer tot ...

Wegen Pekelder Boys en Tonny Huft scheiden na dit seizoen

Pekelder Boys neemt na het huidige voetbalseizoen afscheid van trainer Tonny Huft.