Trots SETA verder met Wilbert Arends

setaOp de algemene ledenvergadering van afgelopen donderdag, had v.v. SETA goed nieuws te melden. De club is trots bekend te mogen maken dat Wilbert Arends ook komend seizoen trainer is van de selectie van SETA. Dit was aan het begin van het seizoen ook de insteek van de samenwerking en bij de evaluatie is gebleken dat beide partijen tevreden zijn en voldoende perspectief zien om volgend seizoen verder te bouwen.

Hoogste prioriteit
Het verder versterken van de selectie en tweede elftal en het samenstellen van een nieuw A-elftal heeft hierbij de hoogste prioriteit. Vooral met het laatste is de club druk bezig om dit te realiseren en dit lijkt zeker een haalbare kaart. Wilbert zal in dat geval ook de trainingen van de A-jeugd voor zijn rekening nemen. Ook zal vanaf de andere kant de jeugd verder uitgebreid worden. Omdat het de bedoeling is dat er komend seizoen ook een F-team zal worden gevormd, krijgt ook de doorstroming van de kabouters een vervolg.

Positieve klanken
Verdere positieve klanken waren er natuurlijk over hoe het sportpark afgelopen jaar is aangepakt. Door steun van de gemeente, maar ook vooral door investeringen van de club en de harde arbeid van onze vrijwilligers. Het besef is er echter wel, dat de club nu moet doorpakken op diverse fronten en dat we nog zeker niet op het punt zijn waar we als club heen willen. Maar de basis en randvoorwaarden zijn nu goed en daar kan de club op verder groeien.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Transfertalk

Overzicht van de transfermutaties van de Kanaalstreekclubs.

Speelronde 4 FCK Amateurtoto

Voor de volgende 8 wedstrijden dient door de deelnemers een voorspelling gedaan te worden.