Alteveer levert twee punten in

alteveerAlteveer heeft vandaag in de thuiswedstrijd tegen Engelbert slechts één punt weten te bemachtigen. In een rommelige wedstrijd was dit het maximaal haalbare resultaat voor de koploper. Het feit dat Engelbert juichend van het veld ging, was misschien wel een mooi compliment voor de koploper, maar drie punten leverde het niet op.

Eindstand vroeg op het bord
Al na zeven minuten stond de uiteindelijke eindstand op het scorebord. Na drie minuten opende Bryan Schenkel de score. De aanvoerder schoot een vrije trap tegen de touwen. Vier minuten later stelde Engelbert orde op zaken. Een snelle uitbraak werd uitstekend afgerond. Engelbert bleef vanaf dat moment de bovenliggende partij. De gasten waren feller in de duels en werden een aantal keren gevaarlijk. Toch werd de rust bereikt met een 1-1 tussenstand.

Alteveer beter
In de tweede helft was Alteveer de betere ploeg, zonder echt groots te voetballen. De wedstrijd bleef rommelig. Alteveer wist wel een aantal kansen te creëren, maar Ray den Boef zag zijn schot op de lat belanden en Roy de Wijk en Rudy Akpinar waren beide nog dichtbij met een kopbal. Engelbert werd in de tweede helft slechts één keer gevaarlijk. Een schot werd echter uitstekend gepareerd door doelman Bart Heikens.
Uiteindelijk verdiende deze wedstrijd geen winnaar. Volgende week gaat Alteveer op bezoek bij runner-up HFC’15. Een echte kraker dus, waar de Alteveerders kunnen laten zien dat zij de terechte koplopers zijn.