Okko en Gerrie. Gerrie en Okko.

IMOnlangs overleed Okko ten Hoff, markant supporter van v.v. Musselkanaal. Herman Sandman schreef op zijn blog een prachtig eerbetoon…

Windjacks en werkschoenen. Bemodderde auto’s in het gras. Kale bomen en bleke gezichten. Een crematie op het platteland. In de aula klinken Motörhead, Nick Cave, Rammstein en Edwin Jongedijk. Ik ben terug in de wereld waar ik vandaan kom, de wereld waar ik vandaag niet wil zijn en dat is op de uitvaart van Okki.

Okko en Gerrie. Gerrie en Okko. De gebroeders Ten Hoff. Uit Musselkanaal. Veendorp langs het kanaal dat Bareveld met Ter Apel verbindt. Ze zijn onderdeel van mijn jeugd, deel van mijn leven. Zo lang ik bij Seta voetbalde (Sportclub Eerste Exloërmond tot Afdraai), zo lang stonden zij elke zaterdag langs de lijn. Zo lang ken ik ze.

Lees verder… 

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Trainerscarrousel

Overzicht van de trainers die blijven of vertrekken bij de clubs in de Kanaalstreek.

Alteveer en Johan Postma verlengen samenwerking

Alteveer is zeer tevreden over de huidige samenwerking met trainer Johan Postma.

SC Stadskanaal zoekt voetbalsters!

SC Stadskanaal is op zoek naar voetbalsters! Op dit moment zijn er wekelijks acht ...