GKC neemt per direct afscheid van trainer

gkcErik Elling is met directe ingang geen trainer meer van Gasselter vijfdeklasser GKC. De oefenmeester en de club zagen op basis van het ontbreken de noodzakelijke chemie tussen spelers en trainer geen andere uitweg dan het beëindigen van de samenwerking.

Elling was aan zijn eerste seizoen bij de geel-zwarten bezig, maar had vanwege privé-omstandigheden al besloten zijn dienstverband bij de Gasselters aan het eind van het huidige seizoen te beëindigen. Jeroen Keizer, bij GKC verantwoordelijk voor beleidszaken, liet weten dat de combinatie van het aangekondigde vertrek én de ontbrekende chemie één ander in een stroomversnelling hebben gebracht: “Inmiddels hebben we Harry Krol bereid gevonden om tot de winterstop de trainingen te leiden. Daarna gaan we kijken naar een structurele oplossing.”, aldus Keizer.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Trainerscarrousel

Overzicht van de trainers die blijven of vertrekken bij de clubs in de Kanaalstreek.

Middeljans O23 Cup

De beloften van SJS, Musselkanaal, Nieuw Buinen en Stadskanaal gaan strijden om de Middeljans ...

Winterstop lonkt voor amateurvoetbal

Voor de amateurs lonkt een vervroegde winterstop met de op komst zijnde nieuwe coronamaatregelen.