Buiten de Kanaalstreek: Eurocup Delfzijl

ECDEurocup Delfzijl heeft voor de vierde editie vier wereldberoemde clubs vastgelegd. Oud-Champions League-winnaars Ajax en Chelsea, de Noord-Duitse topclub Werder Bremen en de jeugdclub van Cristiano Ronaldo, Sporting Clube de Portugal, debuteren op het hoog aangeschreven toernooi dat op zaterdag 9 en zondag 10 januari 2016 wordt afgewerkt in de Brede School Noord in Delfzijl.

Eurocup Delfzijl trekt elk jaar meer publiek. Door de sfeerverlichting, muziek en spectaculaire optredens van regionaal talent, wordt topvoetbal op een unieke manier met entertainment gecombineerd. Toegangskaarten zijn, zolang de voorraad strekt, te reserveren via www.eurocupdelfzijl.nl/kaartverkoop 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=wvH-XT2D3cI&w=560&h=315]

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Programma Kerstzaalvoetbaltoernooi Gieten 22 december

Overzicht van de wedstrijden die vandaag gespeeld worden op het Kerstzaalvoetbaltoernooi in Gieten.

Programma oefenwedstrijden woensdag 24 augustus

Overzicht van de oefenwedstrijden die woensdag 24 augustus op het programma staan.