Half dozijn goals én winst voor Nieveen

GasselternijveenOp 11 november 2012 maakte Gasselternijveen voor het laatst zes treffers in één wedstrijd. Na een aantal magere jaren was het afgelopen zondag opnieuw raak voor de roodhemden. In de ontmoeting tegen THOS werd een half dozijn treffers gemaakt. Logischerwijs leverde deze prestatie drie punten op: 6-2. En waar de uitslag doet vermoeden dat er sprake was van een walk-over, kunnen de aanwezige toeschouwers dit ontkrachten.

Ruime voorsprong
Nieveen had in de openingsfase al vrij snel een ruime voorsprong kunnen nemen, maar als zo vaak breekt het ontbreken van scorend vermogen de ploeg van Roeland Deuring op. Gelukkig werd het harde werken beloond en weden voor rust twee mogelijkheden benut. Eerst was het Andi Polloshka die scoorde, waarna Rick Bokhorst de score uit een vrije trap verdubbelde. Op slag van rust wisten de bezoekers uit Beerta de aansluitingstreffer te maken, na een kapitale misser van Frank Pals. Deze probeerde de bal te ruimen, maar verplaatste alleen lucht. 

Spannend
Na de thee leek de overwinning van Gasselternijveen in gevaar te komen toen THOS de gelijkmaker langs doelman Bies werkte. Het kreeg vervolgens zelfs kansen op meer, maar zo ver kwam het niet. Dat was mede te danken aan Bies én aan trainer Deuring. De oefenmeester had namelijk een gelukkige hand van wisselen: invaller Jelmer Valk was met drie goals uiterst trefzeker. In de tweede helft wist Andi Polloshka ook nog een keer te scoren, waardoor Gasselternijveen drie punten bij kon schrijven. De ploeg staat nu op een prima vierde plaats, maar wel in de wetenschap dat het van alle ploegen de meeste (11) wedstrijden speelde.

AJN MMS

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Burenruzie nu wel in het voordeel van Gieterveen

Voor Gieterveen stond de tweede wedstrijd van het bekertoernooi op het programma. Waar in de ...

Musselkanaal wint eenvoudig van SVV ’04

Musselkanaal beleefde een eenvoudige middag tegen SVV '04 en won met ruime cijfers.

Valthermond eenvoudig langs Gruno

Een zevenklapper voor Valthermond, dat een makkelijke middag kende tegen Gruno.