Titan hekkensluiter na nieuwe nederlaag

TitanHet seizoen van Titan begint langzamerhand een vervelende smaak te krijgen. Na de promotie van het afgelopen voorjaar kenden de Nieuw-Weerdingers een acceptabele seizoensstart met zeven punten uit vijf wedstrijden. Maar na de remise tegen Dalen (4 oktober, red.) werden er alleen maar nederlagen geïncasseerd. Afgelopen zondag was het opnieuw raak: Groninger Boys won met 4-0. 

Snel vergeten
Door deze nederlaag zagen de Titanen de Stadjers uitlopen. En door de overwinning die Annen boekte, moest men zelfs de rode lantaarn in ontvangst nemen. 
Op de overwinning van Groninger Boys was overigens niets af te dingen. Al na tien minuten was het Earl Erwin Perré die de openingstreffer maakte. Voor de rust werd het duel in feite al beslist: Pong Clemencia krulde de bal in de kruising, waarna Perré vlak voor rust zijn tweede van de middag maakte. In het tweede bedrijf kabbelde het duel voort en wist alleen Robert Oosterhof het net te vinden. Voor Titan was alleen Klaas-Anne Postmus dicht bij een treffer. Voor de mannen van Marcel Smelt dus een wedstrijd om snel te vergeten.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Westerwolde in slotfase langs HSC

Westerwolde boekte een knappe zege, nadat het met tien man kwam te staan in ...

Plichtmatig Borger schiet half dozijn vol tegen hekkensluiter Nieuw-Balinge

Borger kende weinig moeite met hekkensluiter Nieuw-Balinge en won uiteindelijk met ruime cijfers.

Westerwolde ziet comeback tegen TLC niet beloond worden

Westerwolde kwam opnieuw knap terug, maar moest uiteindelijk toch het hoofd buigen voor TLC.