Wederom gelijkspel voor GKC

gkcNa de 0-0 van vorige week tegen HH Combi ging GKC op bezoek in Oosterhesselen bij concurrent VIOS O. In een wedstrijd die bol stond van de strijd en vele gemiste kansen, bleven de Gasselters ook nu steken op een gelijkspel. Deze keer werd het 1-1, met een doelpunt van Richard Wieringh.

Slap
Zoals zo vaak dit seizoen begon GKC ook deze middag weer te slap aan de wedstrijd en was het aan keeper Jeroen Keizer te danken dat men in de beginfase geen doelpunt tegen kreeg. Na tien minuten spelen was het voor de gasten wel gelijk raak. Gert Sterken speelde zichzelf knap vrij op zo’n 20 meter van het doel en loste een schot. Deze kon nog door de keeper gekeerd worden, maar in de rebound was hij kansloos op een inzet van Richard Wieringh: 0-1. Tien minuten later kreeg Mensinga een kopkans na een corner van diezelfde Wiering, maar deze verdween over het doel. In de laatste vijf minuten voor rust waren er nog enkele kansen voor beide ploegen, maar deze werden allen niet verzilverd en zodoende ging GKC met een 0-1 voorsprong de rust in.

Onoplettendheid
Ook na de rust probeerden de geel-zwarten met veel strijd de voorsprong te behouden en wellicht uit te bouwen. Veel kansen werden er echter niet verkregen en tot iets na een uur spelen gebeurde er weinig verheffends op sportpark Oosterhesselen. Hierna nam VIOS het heft iets meer in handen en moet Keizer weer twee handelend optreden bij mogelijkheden voor de thuisploeg. Bij één onoplettendheid in de Gasselter defensie moest hij echter capituleren en daarmee werd de stand op 1-1 gebracht. Tot aan de laatste minuut bleef de wedstrijd grimmig met veel opstootjes en duels en doelpunten leverde dit vanzelfsprekend niet op. Zo ging GKC met een punt op zak weer naar huis en wacht komende zondag een andere concurrent, namelijk DOS ’63.