Overzicht: vijfde klasse zondag

buinenVolgens elftalleider Jan Lubbers deed Buinen zichzelf tekort in de wedstrijd tegen HHCombi: “Wij kregen een aantal mooie kansen, maar onder andere Mart Hoving en de gebroeders Vedder scoorden niet.” En dat was alleen nog maar voor rust. Na rust ging Buinen door met het missen van kansen, waarna het uiteindelijk de deksel op de neus kreeg: “Weer die voetbalwet! Wanneer je kansen blijft missen, dan zie je vaak dat de andere ploeg hem wel maakt.” De geel-zwarten missen door de nederlaag de aansluiting richting de middenmoot en staan na deze nederlaag op de twaalfde plaats.

BuinerveenDat is altijd nog twee plaatsen hoger dan buurman Buinerveen. De blauwhemden kenden een zeer ongelukkige middag. Voorafgaand aan de wedstrijd had men alle hoop om eindelijk van de hatelijke nul af te komen. Maar in de werkelijkheid bleek al zo vaak dat hoop in de categorie ‘uitgestelde teleurstelling’ valt: al snel kwam de ploeg van Ludie Hulshof op achterstand, waarna de teller vervolgens snel opliep. Bij een 0-7 stand werd de eer gered door Fabian Blaak en Branco Boer. De eindstand: 2-9. Buinerveen zal onveranderd hard blijven jagen op het eerste punt: zoals het hoort!!

Buinerveen

EECIn de vijfde klasse F is nòg een Kanaalstreek-club actief. EEC, dat vorig seizoen verrassend goed presteerde, kent tot dusverre een vrij anoniem seizoen. Het team uit Ees ging in Emmen op bezoek bij EHS ’85 en kon het ook tegen deze ploeg niet bolwerken. De 3-1 betekende de zesde nederlaag in het seizoen. Namens het team van vertrekkend trainer Chiel Boeser was Erik Wanders trefzeker. De blauw-witten staan momenteel op een elfde plaats.

JVV-GNVEen andere ploeg die het nog niet voor de wind gaat, is JVV. De ploeg uit Jipsingboertange heeft wel al een overwinning te pakken in de huidige voetbaljaargang, maar behalve deze overwinning viel er nog niet veel te vieren voor de zwart-witten. Afgelopen zondag kwam koploper/titelkandidaat PJC naar sportpark ‘JVV’. De thuisploeg wist zich kranig te weren en wist het aantal tegendoelpunten te beperken tot twee. Zelf scoorde het niet, waardoor de 0-2 een logisch gevolg was. (foto’s: v.v. PJC)

- Banner Buinen

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

HOC koploper na eerste speelronde

Koploper na de eerste speelronde: een mooi begin van het seizoen voor HOC. Op ...

Mussel verliest van Tiendeveen

Het blijft wachten op een zege voor Mussel, dat verloor van Tiendeveen.

TEVV laat het lopen in Leeuwarden

TEVV heeft in hun afsluitende competitiewedstrijd tegen FVC een zware nederlaag geleden. Op bezoek ...