SPWOp het kunstgrasveld van de meest Noordelijke club uit Stadskanaal werd de wedstrijd tussen topper WEO en subtopper SPW afgewerkt. SPW begon erg sterk aan de wedstrijd, want binnen één minuut stond het al op een 1-0 voorsprong. Daarna waren het de sterk spelende Wolderdorpers dat het initiatief gedurende de gehele wedstrijd in handen hadden en zodoende eindigde de wedstrijd geheel terecht met een 1-4 nederlaag voor SPW.

Snelle voorsprong
In de eerste minuut kwam SPW al op een 1-0 voorsprong. Een prima vrije trap van Davey Kloen werd knap ingekopt door Benjamin Eling. Hierna kreeg SPW nog een goede kans om de voorsprong uit te breiden, maar Bram Poelman, de clubtopscorer die momenteel niet in een goede vorm steekt, miste deze grote kans. Hierna was het WEO dat het initiatief over nam. De twee snelle spitsen van de ploeg uit Woldendorp werden veelvuldig gezocht via de lange bal. Al snel wist de uitspelende ploeg dan ook de gelijkmaker te produceren. Door niet goed uitverdedigen kon er vanaf rand 16 uitgehaald worden en door de harde wind verkeek keeper Zeemering zich op deze bal waardoor de bal het net vond: 1-1. Dit was tevens de ruststand.

WEO op schot
Ook in de eerste minuut van het tweede bedrijf was het direct raak. Ditmaal voor de gasten: een corner werd geheel vrijstaand ingekopt door een WEO speler. Hierna probeerde SPW meer druk naar voren uit te oefenen waardoor er ook veel ruimte voor de WEO aanvallers ontstond. SPW kreeg via Poelman nog een kans, maar ook deze werd door de keeper gekeerd. Hierna liep WEO uit, vooral doordat de SPW verdediging de bal niet meer van de eigen helft kon krijgen. WEO scoorde nog 2 keer, wat een 1-4 eindstand op het scorebord bracht.