Trainerscarrousel in beweging

Het seizoen is bijna op de helft en dus is het tijd voor de besturen van de verschillende clubs om een besluit te nemen over het lot van hoofdtrainers. In de afgelopen week waren er verschillende nieuwtjes te melden met betrekking tot het aanblijven of vertrekken van trainer.

HOCZo spraken HOC en Jans Spiegelaar het vertrouwen in elkaar uit, door te melden dat Spiegelaar er een vierde jaar aan vast mag knopen: “Ik wil dit seizoen dolgraag kampioen worden en vervolgens HOC in de vierde klasse houden. We staan er goed voor en ik heb het uitstekend naar mijn zin bij HOC!” Jans Spiegelaar kwam in 2013 over van EEC en loodste HOC in de achterliggende seizoenen naar een vijfde en derde plaats in de vijfde klasse. Momenteel staat HOC aan kop in 5F.

alteveerAlteveer kreeg van trainer René Nijgh te horen dat het op zoek moet naar een vervanger. Nijgh geeft aan na drie seizoenen toe te zijn aan een nieuwe uitdaging.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Planning en deadlines voor de 4e fase

De KNVB is druk bezig met het vormgeven van de vierde fase in het ...

Damacota zoekt train(st)er voor damesteams

Damacota is op zoek naar een train(st)er voor haar damesteams.