FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2015-2016 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het einde van het seizoen zal de speler met de meeste punten door FC Kanaalstreek in het zonnetje worden gezet: hij mag zich vanaf dat moment een seizoen lang het ‘Kanon van de Kanaalstreek’ noemen! Een eer die dit seizoen is voorbehouden aan Tristan Rotman van SC Stadskanaal.

Speelronde 13
De strijd om de tweede plek, achter Jeroen Buurke, is hevig. Roy de Wijk scoorde voor Alteveer dan wel de eretreffer tegen Nieuw-Roden, maar het was niet genoeg om Geir Lutjes (Gieten) en Jan Jaap Wever (TEVV) achter zich te houden. De goals die deze heren maakten, wegen zwaarder en dus zakte De Wijk naar plaats 4. De aanvallers van Gieten doen het sowieso goed, want de rood-witten zijn met drie spelers in de top twintig goed vertegenwoordigd. Florian van der Heide maakte twee treffers en klom hiermee naar plaats 18.

Klik op onderstaande afbeelding om de tussenstand te bekijken…

kanon

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Trainingskamp Valthermond: de foto’s

Tweedeklasser Valthermond bereidt zich in het Turkse Lara voor op de tweede helft van ...

Trainerscarrousel

Overzicht van de trainers die blijven of vertrekken bij de clubs in de Kanaalstreek.

Gaan Ter Apel ’96 en Be Quick elkaar treffen?

Komt het bekerduel tussen de reserves van Be Quick 1887 en de hoofdmacht van ...