SC Stadskanaal stelt teleur bij Protos

stadskanaal_JPGOm aansluiting te houden met de top in de derde klasse moest er door SC Stadskanaal gewonnen worden van Protos. Gedurende de wedstrijd leek niet iedereen doordrongen van dit feit. Het resultaat was een moeizaam gelijkspel. Alweer een gelijkspel, want het was de zevende (!) remise voor de mannen van Rick Slor. Dit blijkt een duur gegeven, want ondanks dat er slechts één keer verloren werd, gaan de Knoalsters slechts als nummer vijf de winterstop in. En dat zal voor de zelfbenoemde kampioenskandidaat een tegenvaller zijn.

Strafschop tegen
Op een slecht bespeelbaar veld hanteerde thuisploeg Protos constant de lange bal en kwam Stadskanaal nauwelijks aan voetballen toe. Pas na een half uur spelen viel er wat te beleven. Verdrietig genoeg speelde deze situatie zich af voor het doel van Harold Koster. Hidde-Jan Hidding maakte een sliding in het strafschop gebied, die door de scheidsrechter van dienst alleen maar met een strafschop kon worden ‘beloond’: 1-0. Bijna ging Stadskanaal met een dubbele achterstand de rust in, maar aanvoerder Denny Feiken wist met een fantastische tackle een doelpunt te voorkomen. Stadskanaal zette daar bijzonder weinig tegenover. Op slag van rust werd een goede combinatie tussen Rodney Romney en Jeffrey Bakker door laatstgenoemde besloten met een schot. De inzet ging echter ver naast.

Veerkracht
In de tweede helft kwamen de bezoekers op gelijke hoogte. Ook deze treffer werd vanaf de beruchte stip gemaakt: Bidjoy Ramcharan werd neergehaald en Denny Feiken mocht doeltreffend uithalen. Wie dacht dat Stadskanaal door zou drukken kwam bedrogen uit. Ondanks het inbrengen van aanvaller Tristan Rotman was het Protos dat opnieuw scoorde: onthutsend slecht verdedigen leidde de 2-1 van Robin Soppe in. Kort na deze domper toonde Stadskanaal opnieuw aan dat het wel over veerkracht beschikt: op aangeven van Sten Vos maakte Tristan Rotman met een hakje gelijk. Dit bleek tevens de eindstand in een wedstrijd waarin meerdere spelers van Stadskanaal hun normale niveau niet wisten te halen.

- Banner SC Stadskanaal

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SPW neemt punt mee uit Nieuwe Pekela

Het duel tussen de middenmoters PJC en SPW heeft een puntendeling opgeleverd. De gasten, ...

Lars Baas wint en scoort bij rentree

Ondanks de 5-2 overwinning, de twee goals van Edwin Drenth, een goal en assist ...

Westerwolde verliest doelpuntrijk duel van MOVV

In een waar doelpuntenfestijn heeft Westerwolde gistermiddag verloren van MOVV: 5-4. De ploeg van ...