Kerstzaalvoetbaltoernooi: poules D en E

Kerst gietenHet einde van het jaar staat in Gieten traditiegetrouw in het teken van het Kerstzaalvoetbaltoernooi. In 2015 (en 2016) zal in sporthal ‘De Goorns’ de 34e editie van het toernooi worden afgewerkt. De eerste ronde bestaat uit zes speeldagen, waarop per poule vijf ploegen in actie komen. De eerste twee van iedere poule gaan naar de halve finales, net als de drie beste nummers drie. De halve finales worden vanaf maandag 28 december gespeeld.

Poule D
In poule D van de eerste ronde wisten SC Emmeloord en de zaterdagtak van Zuidlaren zich te plaatsen voor de halve finales. Voor de nummer drie, LEO, wordt het de komende dagen spannend: de ploeg heeft zeven punten en zou daarmee tot de drie beste nummers drie kunnen gaan behoren. Topscorers van de avond werden Paul Koen en Jos Lamain: beiden maakten vijf treffers, waarmee ze gezamenlijk tien van de vijftien Zuidlaarder treffers maakten.

Lees een uitgebreid verslag op de website van v.v. Gieten…

Poule E
In poule E kwam Gasselternijveen in actie. De vijfdeklasser had een tweetal ervaren krachten aan het team toegevoegd. Waar dit vorig jaar een plaats in de halve finales opleverde, bleek de inbreng van Roeland Deuring (trainer!) en Mark Salomons nu onvoldoende voor een plaats bij de eerste twee. Deze plaatsen werden ingenomen door SVZ en FC Assen. De ploeg uit Zeijen bleef ongeslagen, maar werd op voet gevolgd door FC Assen. Derde in de poule werd LTC, dat wel de topscorer van de avond in de gelederen had: David Modderman maakte zeven treffers.

Lees een uitgebreid verslag op de website van v.v. Gieten…

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Meer zaterdagvoetbal komend seizoen bij FC Kanaalstreek: 2e klasse J

Komend seizoen gaat FC Kanaalstreek ook de zaterdag 2e klasse J volgen, waarbij de ...

Loting bekercompetitie Noord en Oost

Alle bekerlotingen zijn bekend voor de districten Noord en Oost in de A-categorie en ...

Erik Hendriks: trouw aan Titan

Trouw en loyaal. Clubman. Zonder enige twijfel zijn deze omschrijvingen van toepassing op Erik ...