Kerstzaalvoetbaltoernooi: poule C

Kerst gietenHet einde van het jaar staat in Gieten traditiegetrouw in het teken van het Kerstzaalvoetbaltoernooi. In 2015 (en 2016) zal in sporthal ‘De Goorns’ de 34e editie van het toernooi worden afgewerkt. De eerste ronde bestaat uit zes speeldagen, waarop per poule vijf ploegen in actie komen. De eerste twee van iedere poule gaan naar de halve finales, net als de drie beste nummers drie. De halve finales worden vanaf maandag 28 december gespeeld.

In poule C van de eerste ronde gingen TEVV en Weerdinge naar de halve finales. Beide ploegen wisten drie wedstrijden te winnen en daarmee de concurrentie van zich af te slaan. De ploeg uit Tweede Exloërmond toonde in de eerste drie wedstrijden haar grote overmacht door achtereenvolgens Weerdinge, Gieten 2 en Bellingwolde met ruime cijfers te verslaan. De doelcijfers na deze wedstrijden: 18 voor en slechts 3 tegen. De vierde wedstrijd van de avond was er één voor de statistieken: deze werd verloren van CEC. Topscorers van de avond werden Roy Feiken en Jan-Jaap Wever: de spelers van TEVV maakten beiden zes treffers.

Lees een uitgebreid verslag op de website van v.v. Gieten…

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Onstwedder Boys naar de derde klasse!!

Onstwedder Boys is terug in de derde klasse! De oranjehemden rekenden in de nacompetitie ...

Kanon van de Kanaalstreek

FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2014 – 2015 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het ...

Transfertalk: Gasselternijveen krijgt tweetal van Rolder Boys erbij

Gasselternijveen krijgt er twee nieuwe spelers bij, die beiden afkomstig zijn van Rolder Boys.