Kerstzaalvoetbaltoernooi: halve finales

Kerst gietenHet einde van het jaar staat in Gieten traditiegetrouw in het teken van het Kerstzaalvoetbaltoernooi. In 2015 (en 2016) zal in sporthal ‘De Goorns’ de 34e editie van het toernooi worden afgewerkt. De eerste ronde bestond uit zes speeldagen, waarop per poule vijf ploegen in actie komen. De eerste twee van iedere poule plaatsten zich voor de halve finales, net als de drie beste nummers drie. De komende dagen staan in het teken van de halve finales.

Halve finales die op drie speeldagen worden afgewerkt. Op maandag 28 december komt onder andere kanshebber WVV in actie. Op dinsdag 29 december gaat Kanaalstreek-ploeg TEVV de strijd aan met Hoogezand, Muntendam, SC Emmeloord en Annen. De nummers 1 en 2 van iedere poule gaan door naar de finale, die op zaterdag 2 januari zal worden gespeeld. Ook het organiserende Gieten staat in de halve finales. De rood-witten spelen op woensdag 30 december tegen LTC, Weerdinge, ZNC en SVZ. Alle speeldagen in de halve finales beginnen om 19:00 in sporthal De Goorns.

Bekijk het volledige programma op de website van v.v. Gieten…

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Kerstzaalvoetbaltoernooi: poules D en E

Het einde van het jaar staat in Gieten traditiegetrouw in het teken van het ...

FC Kanaalstreek Amateurtoto

De FC Kanaalstreek Amateurtoto, voor de echte voetballiefhebber en kenner van de Kanaalstreek.

Uitkomsten landelijk onderzoek zaterdag- en zondagvoetbal

De uitkomsten van een landelijk onderzoek naar het zaterdag- en zondagvoetbal door de KNVB ...