Kerstzaalvoetbaltoernooi: poule B

Kerst gietenHet einde van het jaar staat in Gieten traditiegetrouw in het teken van het Kerstzaalvoetbaltoernooi. In 2015 (en 2016) zal in sporthal ‘De Goorns’ de 34e editie van het toernooi worden afgewerkt. De eerste ronde bestaat uit zes speeldagen, waarop per poule vijf ploegen in actie komen. De eerste twee van iedere poule gaan naar de halve finales, net als de drie beste nummers drie. De halve finales worden vanaf maandag 28 december gespeeld.

In poule B van de eerste ronde kwam het organiserende Gieten in actie. De ploeg, die het op het veld zo verrassend goed doet, kwam ook in de zaal prima voor de dag. Toch moest het in de eerste wedstrijd van de middag (tegen Muntendam) een 3-3 gelijkspel toestaan na een 3-0 voorsprong. Dit overkwam de rood-witten tegen Kanaalstreek-genoot Pekelder Boys niet nog een keer: er werd met 7-0 gewonnen. De Pekelders stelden teleur met slechts één overwinning.

De overige drie wedstrijden gingen verloren en leverden een doelsaldo van -12 op. Gieten behaalde nog een overwinning op Annen, waardoor de thuisploeg de middag met zeven punten afsloot: voldoende voor een plaats in de halve finales. Dit lot wachtte ook voor Muntendam en Annen. Topscorers van de middag werden Jeroen Buurke en Roald Lammerts: de spelers van respectievelijk Gieten en Annen maakten beiden vier treffers.

Lees een uitgebreid verslag op de website van v.v. Gieten…

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Tussenstand EK Pool na Engeland – Schotland: 0-0

Tussenstand FC Kanaalstreek EK Pool na Engeland - Schotland.

Trainerscarrousel: Nieuw Buinen moet weer op zoek

Het einde van het jaar is in zicht en dus nemen veel clubs en ...

FC Emmen Voetbalclinic bij Rolder Boys

De FC Emmen Voetbalclinic komt naar Rolder Boys in de herfstvakantie!