Gasselternijveen in actie voor voedselbank

GasselternijveenHet afgelopen seizoen kwam v.v. Gasselternijveen vaak in het nieuws rondom het thema voeding, ook nu weer. De pas opgerichte activiteitencommissie van v.v. Gasselternijveen zette een actie op rond de afsluiting van de eerste seizoenshelft. Een week voor Kerst kwam de oproep om producten te doneren voor de voedselbank in Gasselternijveen. Op maandag, tijdens het jeugdmixtoernooi in sportzaal ‘De Strohalm’ en op woensdagavond, tijdens de afsluitende training van de senioren, konden producten worden ingeleverd ten behoeve van de voedselbank.

De leden hebben volop in hun kasten gekeken en hun eigen kerstpakketten geplunderd of hebben enkele extra producten gekocht in de supermarkt. De opbrengst was dan ook geweldig. Afgelopen maandag kon de activiteitencommissie vol trots de ingeleverde producten overhandigen aan vertegenwoordigers van de voedselbank.

vb
De opbrengst van de inzamelingsactie… (foto: v.v. Gasselternijveen)

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Doe mee en WIN!

In samenwerking met v.v. Gasselternijveen stelt FC Kanaalstreek haar lezers in de gelegenheid om ...

Reactie KNVB: Perspectief is nodig

De KNVB is blij dat er weer getraind kan worden, maar hoopt wel perspectief ...

Uitbreiding accommodatie v.v. Gieten vordert

Wethouder Co Lambert heeft onlangs een mooie klus voor zijn rekening genomen: de bestuur ...