Gasselternijveen in actie voor voedselbank

GasselternijveenHet afgelopen seizoen kwam v.v. Gasselternijveen vaak in het nieuws rondom het thema voeding, ook nu weer. De pas opgerichte activiteitencommissie van v.v. Gasselternijveen zette een actie op rond de afsluiting van de eerste seizoenshelft. Een week voor Kerst kwam de oproep om producten te doneren voor de voedselbank in Gasselternijveen. Op maandag, tijdens het jeugdmixtoernooi in sportzaal ‘De Strohalm’ en op woensdagavond, tijdens de afsluitende training van de senioren, konden producten worden ingeleverd ten behoeve van de voedselbank.

De leden hebben volop in hun kasten gekeken en hun eigen kerstpakketten geplunderd of hebben enkele extra producten gekocht in de supermarkt. De opbrengst was dan ook geweldig. Afgelopen maandag kon de activiteitencommissie vol trots de ingeleverde producten overhandigen aan vertegenwoordigers van de voedselbank.

vb
De opbrengst van de inzamelingsactie… (foto: v.v. Gasselternijveen)

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Nacompetitievoetbal

Nacompetitievoetbal staat voor de deur, nog twee speelrondes te gaan.

Ook GKC solidair met FC Kanaalstreek

Het aantal clubs dat solidair is met FC Kanaalstreek heeft inmiddels de dubbele cijfers ...