We hebben een winnaar!

KroezengaEerder deze week schreef FC Kanaalstreek een quiz uit, naar aanleiding van het staken van het Geert Appeldorn Mixtoernooi in Gasselternijveen. Aan het toernooi deden ‘VfL Bochum’, ‘Hoffenheim’, ‘Southampton’ en ‘Manchester United’ mee. De quizvraag was: “Wat is de link tussen de vier teams die deelnamen aan het Geert Appeldorn Mixtoernooi?

Het enige goede antwoord op de quizvraag: Allen hebben een Nederlandse trainer in dienst.

Wouter Heslinga is na loting de gelukkige winnaar van een exemplaar van Kanonnen uit de Kelder. Voor de mensen die ongelukkig waren bij de loting, of het antwoord op de vraag wisten: het boek van onze columnist Peter Kroezenga is nog gewoon te koop in de webshop van Boekscout: ‘Kanonnen uit de Kelder’ (klik)

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Kanon van de Kanaalstreek

FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2016-2017 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het einde van ...

Nieuw Buinen viert 100-jarig bestaan!

Woensdagavond trapt V.V. Nieuw Buinen het 100-jarige jubileum af met een wedstrijd tegen FC ...