Valthermond sluit trainingsweek af met nieuwjaarsreceptie

logo_valthermondHet tweede gedeelte van de trainingsweek in Lara stond voor de Valthermondse selectie wat meer in het teken van ontspanning.  Zo werd er onder andere door spelers en begeleiding de FC Kanaalstreek Voetbalquiz gespeeld. De zondag na de terugkeer in Nederland wordt er door de selectie getraind, waarna de club haar nieuwjaarsreceptie geeft.

Het trio Mark Goeree, Koen van Schaik en Patrick Smid ging met de eeuwige roem strijken tijdens de voetbalquiz. Woensdagmiddag was het shopping time in Antalya. Druk wordt er onderhandeld over de prijs van horloges, kleding en tassen voor het thuisfront. Donderdag is het dan al weer tijd om te vertrekken. Op zondag werken de A en B-selectie een training af op het eigen vertrouwde De Meent, waarna de heren voetballers aanschuiven voor de nieuwjaarsborrel.

Succesvol jaar
Ruim honderd belangstellenden mogen voorzitter Henk Smid en zijn mede bestuursleden de hand schudden. In zijn speech kijkt Smid terug op het uiterst succesvolle jaar wat de club achter de rug heeft, met als grootste blikvanger uiteraard het kampioenschap van Valthermond 1. Maar ook de doorstroom van de jeugd naar de selecties en het feit dat alle leeftijdscategorieën weer bemand zijn, stemt tot tevredenheid. Organisatorisch is Smid blij met de uitbreiding van het bestuur van negen naar elf personen.

Renovatie sportpark
Bovendien was daar op de valreep van 2015 dan eindelijk het akkoord met de gemeente Borger Odoorn over de renovatie van het sportpark. Dat is meteen ook de link naar het vooruit kijken wat de preses doet. Het komende jaar zal nadrukkelijk in het teken staan van de bouwwerkzaamheden die grotendeels door de club zelf, en dus met vrijwilligers gedaan moeten worden. Een fikse uitdaging, aldus Smid, maar eentje die met beide handen aangegrepen wordt. Daarnaast hoopt hij dat de leden begrip zullen tonen voor het ongemak wat de bouw ongetwijfeld op zal leveren.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gasselternijveen en Robert Oosting verlengen samenwerking

Gasselternijveen en Robert Oosting gaan ook volgend seizoen met elkaar verder.

EEC en Harjo van der Valle zonder elkaar verder

Na het lopende seizoen scheiden de wegen van EEC en trainer Harjo van der ...

Willy Kral blijft hoofdtrainer Buinerveen, Roy Feiken wordt assistent-trainer

Willy Kral is ook volgend seizoen hoofdtrainer van Nieuw Buinen, Roy Feiken wordt assistent-trainer.