De Slingerij winnaar toernooi ZVV Borger

ZVVBZaterdag 16 januari organiseerde ZVV Borger het traditionele zaalvoetbaltoernooi. Na de succesvolle editie van 9 januari, waar het tweede elftal van ZVV Borger aan mee deed en tevens won, werd het ook nu een geslaagde en gezellige avond. Grote favoriet en titelhouder De Slingerij ging er opnieuw met de winst vandoor, al bleef het slechts op doelsaldo het verrassend sterk spelende EEC voor.

EEC verrast
De avond begon met het duel ZVV Borger 1 tegen De Slingerij, waarbij de verwachting was dat beide teams om de plekken één en twee zouden strijden. De Slingerij bleek net wat sterker en won met 4-3. Het was een mooi begin van het toernooi, waarbij ook EEC sterk startte. Zij versloegen zowel HOC als SGO en trakteerden ook ZVV Borger op een 3-1 nederlaag. Doordat ook de Slingerij won van HOC en SGO hadden beide elftallen negen punten voorafgaand aan hun slotwedstrijd. Het doelsaldo van de Slingerij was beter dan dat van EEC dus moest EEC winnen.

Spannende ontknoping
Het werd nog een spannende wedstrijd, die uiteindelijk in 2-2 eindigde. Zo bleven beide teams ongeslagen, maar mocht de Slingerij zich op basis van een beter doelsaldo opnieuw tot winnaar van het toernooi kronen. Na afloop was er nog het rad van avontuur, waarbij diverse leuke prijsjes gewonnen konden worden. Het bleef dan ook nog lang gezellig in sporthal De Koel en wederom kon ZVV Borger tevreden terugkijken op een geslaagd toernooi.

Toernooiwinnaar De Slingerij...
Toernooiwinnaar De Slingerij…

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Wilbert Arends keert bij SETA terug op het oude nest

Wilbert Arends is volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van SETA.

Column: Trainingskamp

Een column over de zin en het nut van een trainingskamp.

Transfertalk

Overzicht van de transfermutaties van de Kanaalstreekclubs.