Nieuw Buinen weet weer wat winnen is

Nieuw BuinenNa maanden wachten heeft Nieuw Buinen eindelijk de tweede overwinning van het seizoen binnen. Op 20 september 2015 stapten de oranjehemden voor het laatst als winnaar van het veld. Tegenstander destijds was SC Erica. Ook nu bleek SC Erica de ideale tegenstander van Eric Lippold en zijn manschappen. Overigens betekende deze wedstrijd de rentree van vormgever Gert Lukens, die lang afwezig was.

Al binnen tien minuten stond het 0-2 door doelpunten van Arnoud Bentum en Wessel Koomans. Halverwege de eerste helft werd het zelfs 0-3 door een prachtig afstandsschot: Thijs Hateboer plaatste de bal in de kruising. Na rust was de amusementswaarde aanzienlijk minder en kwam SC Erica met ‘vechtvoetbal’ terug tot 1-3. Het slotakkoord was voor Arnoud Bentum die, na goed aangeven van Gert Lukens, de bal in het doel mocht werken. Nieuw Buinen heeft met de overwinning een goede stap gezet in de degradatiestrijd.

Gert Lukens, terug bij Nieuw Buinen, direct betrokken bij een goal... (foto: v.v. Nieuw Buinen)
Gert Lukens, terug bij Nieuw Buinen, direct betrokken bij een goal… (foto: v.v. Nieuw Buinen)