In Memoriam: (ome) Jan Vellinger

IMJan Vellinger, lid van verdienste van SETA, is onlangs overleden. De oer-SETA-man werd 77 jaar. Binnen de club uit Musselkanaal stond Vellinger ook wel bekend als ome Jan. Vellinger zette zich jarenlang in voor de club als leider/trainer van de dameselftallen en grensrechter bij diverse jeugd en senioren teams.

Meerdere jaren zorgde Vellinger er voor dat de velden er top bijlagen, zodat SETA mogelijk het beste veld van de Kanaalstreek had. Buiten zijn werkzaamheden als ‘veldmeester’ was hij een zeer graag geziene gast op ons sportpark en nam voor iedereen altijd de tijd voor een praatje. Bij SETA zal men Jan herinneren als een vriendelijk en ook (vaak terecht) kritisch supporter en vrijwilliger, die toen de gezondheid dit nog toeliet, zich nauw betrokken toonde bij de club. Het bestuur en leden van v.v. SETA wensen de familie en vrienden van Jan veel sterkte toe in deze moeilijke tijden.

Tags:

  • Show Comments (1)

  • marjan tjabringa

    veel sterkte naar de familie toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Speelronde 1 FCK Amateurtoto

Voor de volgende 8 wedstrijden dient door de deelnemers een voorspelling gedaan te worden.

Kor Schreuder trainer B-selectie Pekelder Boys

Pekelder Boys heeft Kor Schreuder aangesteld als nieuwe trainer van de B-selectie.

Pech en geluk voor zaterdagclubs in de Kanaalstreek

Pech en geluk voor een aantal clubs uit de Kanaalstreek na het besluit van ...