Leden Gieten enthousiast over bouwplannen

v.v. GietenMaandagavond zijn de leden van v.v. Gieten unaniem akkoord gegaan met de verbouw- en nieuwbouwplannen van de clubaccommodatie. Zoals bekend heeft het bestuur kortgeleden een akkoord bereikt met de gemeente over het plan, waarbij de gemeente een flink deel van de kosten voor zijn rekening neemt. Op 17 februari zal de gemeenteraad zich er over uitspreken. Indien alle seinen op groen staan kan er direct na de bouwvak met de bouw worden begonnen.

Het huidige clubgebouw van v.v. Gieten...
Het huidige clubgebouw van v.v. Gieten…

Ofichem

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Borger beleeft geslaagd trainingskamp in Albufeira

Borger beleefde een zeer geslaagd trainingskamp in het Portugese Albufeira.

Freddie Pranger Memorial mudvol

Het Freddie Pranger Memorial toernooi zit helemaal vol.