Raymond Duitscher Toernooi: de derde editie

Hoeveel (amateur)voetballers kunnen bij leven en welzijn zeggen dat een regionaal opgezet jeugdvoetbaltoernooi naar hen is vernoemd? Niet veel, maar de Kanaalstreek heeft er één in haar midden. Het Raymond Duitscher Toernooi wordt jaarlijks aan het einde van het seizoen gespeeld op de velden van Voetbalvereniging Titan te Nieuw Weerdinge.

Alle leeftijdscategoriën
Vanwege het regionale karakter van het toernooi staan er ieder jaar een groot aantal leuke wedstrijden op het programma die zowel voor publiek als speler interessant zijn. Alle categorieën zijn vanaf 2015 vertegenwoordigd. Op vrijdagavond spelen de Meisjes C en de Dames hun wedstrijden. Zaterdag trappen de F- pupillen af, waarna de D- en B- junioren aan de beurt zijn. Zondag sluiten we af met de E-, C- en A- categorie. De speelschema’s zijn op de website van het toernooi te vinden: via onderstaande afbeelding ga je naar de website…

RDT

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

EK Pool: 91 deelnemers!

Aan de FC Kanaalstreek EK Pool doen in totaal 91 deelnemers mee!

Wedstrijdgegevens Sportlink en Voetbal.nl tijdelijk niet beschikbaar

Sportlink en Voetbal.nl is tijdelijk niet beschikbaar doordat de KNVB bezig is met de ...

Vacature: Hoofdtrainer V.V. Gieterveen

Voetbalvereniging Gieterveen is voor het seizoen 2021/2022 op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.