Raymond Duitscher Toernooi: de derde editie

Hoeveel (amateur)voetballers kunnen bij leven en welzijn zeggen dat een regionaal opgezet jeugdvoetbaltoernooi naar hen is vernoemd? Niet veel, maar de Kanaalstreek heeft er één in haar midden. Het Raymond Duitscher Toernooi wordt jaarlijks aan het einde van het seizoen gespeeld op de velden van Voetbalvereniging Titan te Nieuw Weerdinge.

Alle leeftijdscategoriën
Vanwege het regionale karakter van het toernooi staan er ieder jaar een groot aantal leuke wedstrijden op het programma die zowel voor publiek als speler interessant zijn. Alle categorieën zijn vanaf 2015 vertegenwoordigd. Op vrijdagavond spelen de Meisjes C en de Dames hun wedstrijden. Zaterdag trappen de F- pupillen af, waarna de D- en B- junioren aan de beurt zijn. Zondag sluiten we af met de E-, C- en A- categorie. De speelschema’s zijn op de website van het toernooi te vinden: via onderstaande afbeelding ga je naar de website…

RDT

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Tussenstand FC Kanaalstreek Amateurtoto 2020/2021 na speelronde 20

Tussenstand van de FC Kanaalstreek Amateurtoto 2020/2021 na speelronde 20.

Uitbreiding accommodatie v.v. Gieten vordert

Wethouder Co Lambert heeft onlangs een mooie klus voor zijn rekening genomen: de bestuur ...

KNVB en HZOD starten arbitragecursussen in De Meerfluit

In het najaar starten de KNVB en de HZOD met nieuwe arbitragecursussen.