FCK Trainerstoto: Tseard van der Meer (SV Mussel)

trainerstotoWekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek om de uitslagen van tien wedstrijden te voorspellen. Voor iedere wedstrijd waarvan de uitslag goed wordt voorspeld, krijgt de trainer één punt. Uitzondering is de wedstrijd waarvoor de trainer de joker inzet: bij een goede voorspelling levert dit twee punten op. Aan het einde van het seizoen maken we de balans op: de winnaar wordt in het zonnetje gezet! Deze week de TOTO van Tseard van der Meer, trainer van vijfdeklasser SV Mussel.

Wedstrijd van de week: Gieterveen – Buinerveen
“Beide ploegen ken ik niet heel goed. Gieterveen doet het tot nu heel goed en zij staan er goed voor in de stand. Ik zag op deze website dat ze met trommels en spandoeken gesteund worden door de Gieterveen Green White Army: geweldig toch! Op basis van de stand in de ranglijst vul ik een overwinning voor Gieterveen in.”

“Wat Buinerveen betreft vind ik het jammer dat hier zo’n hype over is ontstaan.  Het predikaat ‘slechtste ploeg van Drenthe’ is te negatief en te kort door de bocht. Ik vind het knap dat Ludie Hulshof met zijn spelers toch elke zondag weer voor de punten gaat. Het moet heel vervelend om zo’n seizoen te beleven. Degraderen kunnen ze niet, dus is er volgend seizoen ruimte voor verbetering!”

Eigen wedstrijd: Wildervank – SV Mussel
“Deze wedstrijd heb ik op winst voor de SV Mussel gezet. Dit omdat ik het volste vertrouwen in de groep heb. We hebben de eerste competitiehelft nogal wat voor de kiezen gekregen. Met name tegengoals, zeg ik met een knipoog. Mijn spelers hebben het omturnen van de speelwijze goed opgepakt. De thuiswedstrijd tegen Wildervank was, in mijn ogen, een verdiend gelijkspel met kansen over en weer. Ik verwacht dat wij de tweede helft van de competitie een goede reeks kunnen neerzetten. De groep kan het wel, maar de ‘koppies’ moeten wel goed blijven staan.”

“Op twee langdurige blessuregevallen na, heb ik geen klagen als trainer. Gemiddeld mogen tweede trainer Hans Boels en ik zo’n 24 spelers op de training verwelkomen: dat is heerlijk werken! Het is voor ons zaterdag zaak om te waken voor bijvoorbeeld Dennis Nagel, een speler die erg makkelijk scoort. Ik hoop op een open, spannende wedstrijd waarin wij natuurlijk aan het langste eind trekken. Wat mij betreft gaan de punten mee naar ‘de Mussel’. Vandaar ook de joker voor deze wedstrijd!

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

FCK Trainerstoto: Roeland Deuring (Gasselternijveen)

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...

FCK Trainerstoto: Hiske de Vries (Pekelder Boys)

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...

FCK Trainerstoto : Wilbert Arends (SETA)

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...