FCK Trainerstoto: Tseard van der Meer (SV Mussel)

trainerstotoWekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek om de uitslagen van tien wedstrijden te voorspellen. Voor iedere wedstrijd waarvan de uitslag goed wordt voorspeld, krijgt de trainer één punt. Uitzondering is de wedstrijd waarvoor de trainer de joker inzet: bij een goede voorspelling levert dit twee punten op. Aan het einde van het seizoen maken we de balans op: de winnaar wordt in het zonnetje gezet! 

Vijf punten voor Van der Meer
De weergoden waren onze trainerstoto al iets beter gezind: slechts één wedstrijd die Mussel-trainer Van der Meer mocht voorspellen ging niet door. Daar kwam echter ook nog de wedstrijd van JVV bij, die niet werd gespeeld omdat JVV niet op kwam dagen. Ondanks het missen van deze wedstrijden 
behaalde Van der Meer uiteindelijk 5 punten: de dubbele punten vanwege de joker bij zijn eigen ploeg SV Mussel moest de oefenmeester echter missen.

Klassement
Tseard van der Meer gaat met zijn vijf punten aan de leiding in de strijd om winst in de ‘FC Kanaalstreek Trainerstoto’. Emiel Jansen en Jans Spiegelaar staan ook in het klassement. Overigens is door de jury bepaald dat zowel Van der Meer als Jansen als Spiegelaar later dit seizoen een herkansing krijgen, in een weekend waarin (normaal gesproken) wel een volledig programma wordt afgewerkt: één wedstrijd niet kunnen voorspellen is acceptabel (risico van het spel), maar meerdere wedstrijden niet.

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

FCK Trainerstoto: Tseard van der Meer (SV Mussel)

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...

FCK Trainerstoto : Wilbert Arends (SETA)

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...

FCK Trainerstoto: Jans Spiegelaar (HOC)

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...