EEC neemt per direct afscheid van trainer

EECHet bestuur van EEC heeft afgelopen maandag besloten het contract met trainer Chiel Boeser per direct te beëindigen. Afgelopen dinsdag is de spelersgroep geïnformeerd over het besluit en heeft Chiel afscheid genomen van de club. De training wordt op korte termijn overgenomen door Ko Huizing. Het bestuur van de vijfdeklasser beraadt zich momenteel over de manier waarop het restant van het lopende seizoen wordt ingevuld.

Voor het komende seizoen is Harjo van der Valle vastgelegd als hoofdtrainer. Boeser is 2,5 jaar trainer geweest van de ploeg uit Ees, waarmee hij achtereenvolgens derde en vierde werd in de vijfde klasse. Momenteel staat EEC elfde in de vijfde klasse F.

CB
Chiel Boeser…

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Competitie-indeling: Zondag 4e klasse D

Overzicht van de competitie-indeling van de zondag 4e klasse D.

Profcontract voor Muhammed Yuksel

Het Turkse voetbalavontuur van Muhammed Yuksel krijgt een vervolg. De oud-speler van eersteklasser Nieuw ...

Muur van de Kanaalstreek: EINDSTAND

Doelpuntenmakers krijgen al een aantal seizoenen aandacht bij FC Kanaalstreek. Vanaf dit seizoen geven ...