Pekelder Boys wil eerherstel tegen Alteveer

pekelder-boys1Voor Pekelder Boys zal de derby tegen Alteveer ongetwijfeld een extra lading hebben gekregen na het smadelijke verlies tegen hekkensluiter Meeden. Want nadat men vroeg een tegengoal moest incasseren liepen de manschappen van trainer Hiske de Vries zich stuk op de muur die de ploeg uit Meeden rond het strafschopgebied optrok. Brigitte de Wijk was aanwezig in Boven Pekela en maakte onderstaande foto’s.

Uiteindelijk wist dus niet één speler van de rood-witten wist het doel te vinden, waardoor de goede uitgangspositie in de strijd om de tweede periodetitel werd vergooid. Komende zondag derhalve nieuwe kansen tegen Alteveer. Het Alteveer van René Nijgh, dat voor de winterstop zo verrassend goed presteerde, maar nu pas op de plaats moet maken. De geel-zwarten hebben echter een periodetitel op zak, dus voor hen is de nacompetitie het vangnet om alsnog promotie naar de derde klasse af te dwingen.

1
Pekelder Boys voorafgaand aan de wedstrijd tegen Meeden…

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Kanon van de Kanaalstreek

FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2015-2016 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het einde van het ...

SC Stadskanaal ontslaat Richard Poortman

SC Stadskanaal heeft na de 3-0 nederlaag tegen Ter Apel ’96 besloten trainer Richard ...

HOC begroet twee nieuwe aanwinsten

HOC heeft zich opnieuw op de transfermarkt geroerd en heeft veel doelpunten binnen gehaald.