GKC en Emiel Jansen verlengen samenwerking

gkcToen het bestuur van GKC op 13 december 2015 besloot Emiel Jansen aan te stellen als opvolger van de vroegtijdig vertrokken Erik Elling, nam het een gok. De toen pas 23-jarige oefenmeester begon immers aan zijn eerste klus als trainer van een seniorenteam. Nog geen drie maanden later heeft Jansen (24) zich bewezen en kwamen het bestuur en de trainer overeen dat de samenwerking ook in het komende seizoen (2016-2017) voortgezet gaat worden.

Met de verlenging geeft de Gasselter vijfdeklasser een duidelijk signaal af: “We zijn erg tevreden over de manier waarop Emiel zaken oppakt. Dat geldt zowel voor spelers, bestuur als de overige stafleden. Dat we Emiel de kans geven om ook volgend seizoen voor de groep te staan, heeft hij de afgelopen periode zelf afgedwongen.”

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Nieuw Buinen snel uitgeschakeld

De nummer vier van de vorige editie van het Kerstzaalvoetbaltoernooi, Nieuw Buinen, wist na ...

Voorbeschouwing 13 en 14 september

Komend weekend staat de tweede competitieronde op het programma. Een aantal clubs zal proberen ...

BREAKING NEWS: SEIZOEN AMATEURVOETBAL IS AFGELOPEN!

Het amateurvoetbal voor dit seizoen is afgelopen, dat heeft de KNVB laten weten na ...