Gouden Bal een prooi voor Onstwedder Boys

onstwedder_boysNa een jaar afwezigheid is hij weer terug in de Kanaalstreek: de Gouden Bal van FC Groningen! Nadat Musselkanaal op basis van het jaar 2013 beslag legde op de prijs, mocht Onstwedder Boys zich nu de winnaar noemen. Gisteravond heeft de club de Gouden Bal in ontvangst genomen van FC Groningen-clinic organisator Egge Knol. Deze onderscheiding kreeg de club omdat zij na afloop van de clinic op de Boskamp de lekkerste gehaktbal serveerden aan de coaches van de FC in het jaar 2015.

In de prijzen
Egge Knol, zoon van Knol’s koekenbakker, reikte de gouden bal uit aan de familie Hemmen. De geserveerde gehaktbal, na afloop van de clinic voor onze jeugdleden in februari, was de beste van 2015. Hiervoor kregen Johnny, Jeichien en Tirza de enige echte gouden bal, een bosje bloemen, een nieuw slaapshirt en een VIP-arrangement voor een thuiswedstrijd van FC Groningen. Onstwedder Boys is trots op haar leverancier en sponsor: specialiteiten slagerij J. Hemmen.

De familie Hemmen met Egge Knol... (foto: Onstwedder Boys)
De familie Hemmen met Egge Knol… (foto: Onstwedder Boys)

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

vv GKC – Drouwenerzandtoernooi

GKC organiseert in de voorbereiding het Drouwenerzandtoernooi.

Overschrijvingen nog mogelijk tot en met 15 juni

Overschrijven is nog mogelijk tot en met 15 juni, dus wie wil overschrijven moet ...

Oranje Nassau en Erwin Heerlijn verlengen samenwerking

Oranje Nassau en Erwin Heerlijn zijn zeer tevreden over de huidige samenwerking en gaan ...